Kremona zainteresovana za Dašića - Vijesti.me
PONUDA NA STOLU

Kremona zainteresovana za Dašića

"Imam ponude još nekih klubova i u narednih nekoliko dana ću odlučiti. Kremona je jedna od opcija, ali još ništa nisam potpisao", rekao je Dašić za "Vijesti"

Vladimir Dašić
Vladimir Dašić (Foto: Savo Prelević)

Kremona je sa dvije pobjede i devet poraza na dnu italijanske lige, a čelnici kluba čine sve da pojačaju tim i tako stvore uslove da se izbori opstanak.

Juče je doveden Kanađanin Kajl Džonson, a želja Italijana je i Vladimir Dašić, reprezentativac Crne Gore.

Letonac Ernest Kalve, prošle sezone član Solnoka, nije zadovoljio i sa njim će biti raskinut ugovor, a Dašić je prvi pik trenera Cezara Panćota.

"Pregovarali jesmo, ali se još uvijek nismo dogovorili. Oni su zainteresovani da me angažuju, ponuda je interesantna. Međutim, imam ponude još nekih klubova i u narednih nekoliko dana ću odlučiti. Kremona je jedna od opcija, ali još ništa nisam potpisao", rekao je Dašić za "Vijesti".

Posljednji angažman krilni centar je imao u Metalcu iz Valjeva.

On je od maja bez kluba, a najkasnije do kraja 2013. godine biće poznato gdje će nastaviti karijeru.

"Dugo sam bez kluba, uželio sam se košarke i vrijeme je da se vratim na teren. Imam nekoliko opcija, moram dobro da razmislim, jer ovog puta ne smijem da pogriješim. Nadam se da ću donijeti pravu odluku i da ći pokazati da nisam zaboravio da igram. Imao sam i do sada neke ponude, ali one nisu bile interesantne, prije svega kada je kvalitet tih klubova u pitanju", zaključio je Dašić.

Dvadesetpetogodišnji Dašić je karijeru počeo u redovima Budućnosti. Košarkaški put ga je potom vodio u Real Madrid, Gran Kanariju, Lotomatiku, Olimpiju i Bešiktaš.