Ljubljana domaćin završnog turnira

Uprkos činjenici da Olimpija još uvijek nije obezbijedila učešće na završnom turniru, Odbor se složio da Ljubljana ima sve uslove za organizovanje velikog spektakla
81 pregleda 0 komentar(a)
dvorana Stožice, Foto: SPORT-TV.SI
dvorana Stožice, Foto: SPORT-TV.SI
Ažurirano: 01.03.2011. 20:33h

Čelni ljudi NLB lige su donijeli odluku da Ljubljana bude grad domaćin završnog turnira regionalne lige. Sve utakmice će biti igrane u dvorani „Stožice“, polufinalni mečevi su na programu u utorak 19. aprila, a veliko finale je zakazano za četvrtak 21. april.

Odluka je donijeta na posljednjem sastanku, koji je održan danas i na kojem su se članovi Odbora NLB lige složili oko dodjeljivanja domaćinstva glavnom gradu Slovenije koji je završne turnire uspješno organizovao u prve dvije sezone takmičenja (2001/2002 i 2002/2003), kao i u sezoni 2007/2008. godine.

Uprkos činjenici da Olimpija još uvijek nije obezbijedila učešće na završnom turniru, Odbor se složio da Ljubljana ima sve uslove za organizovanje velikog spektakla, jer je košarkaška atmosfera u tom gradu u posljednjih nekoliko mjeseci na zavidnom nivou, a tu je i nova dvorana sa 12.000 mjesta, što čelnicima lige daje nadu da će turnir posjetiti mnogo ljubitelja igre pod obručima.

Bonus video: