Lovćen domaćin Teodu

Cetinjani protiv Teoda jure drugi trijumf, a Jedinstvo želi protiv Mornara da osvoji prve bodove
50 pregleda 0 komentar(a)
Miodrag Kadija, Foto: ZORAN ĐURIĆ
Miodrag Kadija, Foto: ZORAN ĐURIĆ
Ažurirano: 01.04.2011. 17:40h

Preostala dva meča 3. kola Superlige košarkaše igraju se sjutra i prekosjutra. Lovćen je favorit protiv Teoda, dok će neizvjesno biti u Bijelom Polju.

Lovćen - Teodo (subota, 19 sati)

Trijumf u Ulcinju i poraz u Baru, to je učinak košarkaša Lovćena na startu Superlige. Sjutra veče imaju priliku da poprave bodovni saldo u meču sa Tivćanima.

- Favoriti smo protiv Teoda, ali neće biti lako stići do pobjede. Radi se o kvalitetnoj i nezgodnoj ekipi, koja do sada ima polovičan učinak. Očekujem da odigramo bolje nego u prethodnom meču i da pred našim navijačima dođemo do trijumfa - jasan je Miodrag Kadija, trener Lovćena.

Tivćani u crnogorsku prijestonicu dolaze sa željom da pruže što jači otpor

- Lovćen je favorit, radi se o jednoj od najboljih ekipa u Crnoj Gori, ali mi idemo da odigramo najbolje što možemo i da pokušamo da napravimo iznenađenje. Problem nam predstavlja neigranje Nikole Bulajića, ali vjerujem da ćemo i pored toga odigrati dobro - rekao je strateg Teoda Milan Rondović.

Jedinstvo - Mornar (nedelja, 19 sati)

Jedinstvo je jedina ekipa u Superligi koja u prva dva kola nije osjetila slast pobjede. Bjelopoljci su poraženi od Teoda i Budućnosti, a u nedjelju će pokušati da upišu prve bodove.

- Pokušaćemo da nađemo našu šansu u umoru Mornara, koji igra baraž za plasman na završni turnir Balkanske lige. Radi se o dobrom timu, ali očekuje da i pored svih problema koji nas prate odigramo dobar meč i da stignemo do pobjede, mada je Mornar favorit u ovom meču - objašnjava Dragan Radović, šef struke Jedinstva.

Barani u Bijelom Polju žele da slave i u pravoj atmosferi dočekaju srijedu i majstoricu sa Ulcinjom u borbi za plasman na fajnl-for Balkanske lige.

- Želimo da u Superligi nastavimo sa pobjedama, iako nas čeka dobra ekipa Jedinstva. Radi se o timu koji zna dobro da odigra, posebno na svom terenu. Bjelopoljci su se pojačali pred start Superlige i sigurno imaju velike ambcije. Nas je poremetio poraz u Ulcinju, ali smo odigrali loše. Vratili smo ekipu na psihološkom planu i vjerujem da ćemo uz maksimalan pristup doći do pobjede - optimista je trener Mornara Đoko Pavićević.

Bonus video: