Lovćen i Sutjeska na iskušenju

Lovćen je u seriji od pet pobjeda, a večeras (19 sati) gostuje slovenačkoj Rogaški
158 pregleda 0 komentar(a)
Miodrag Kadija, Foto: PETR STOJANOVSKI
Miodrag Kadija, Foto: PETR STOJANOVSKI

Mečevima 12. kola kreće drugi dio ABA2 lige. Na polovini trke, Lovćen je treći na tabeli sa sedam pobjeda i četiri poraza, a Sutjeska (5-6) na sedmom mjestu.

Lovćen je u seriji od pet pobjeda, a večeras (19 sati) gostuje slovenačkoj Rogaški, ekipi koju su Cetinjani u prvom kolu kod kuće savladali 72:71. Međutim, Lovćen u ovaj meč ulazi oslabljen...

"U izuzetno teškom trenutku gostujemo Rogaškoj koja je kao domaćin prilično nezgodna ekipa. Igramo i dalje bez Alekse Popovića, Todorovića i Đokovića, koji je obnovio povredu zgloba ako se tome doda da i Lelić nije trenirao dva dana zbog virusa, onda je jasno u kakvoj smo situaciji. Sigurno je da će ovi koji su zdravi dati svoj maksimum, a zašto će biti dovoljno vidjećemo", rekao je Miodrag Kadija, trener Lovćena.

Sutjeska je u prošlom kolu prekinula niz od četiri poraza, a večeras (19 sati) je čeka novo iskušenje jer u Nikšić stiže neporaženi lider, slovenačka Primorska (19 sati), koja je dobila prvi meč 93:66.

"Podjednako su kvalitetni na svim pozicijama i imaju odličnu rotaciju. Nama preostaje da pružimo svoj maksimum i u borbi sa liderom regionalnog takmičenja testiramo svoje domete", kazao je trener Sutjeske Zoran Glomazić.

Bonus video: