Martovsko ludilo u Evropi?

“Imam predlog za Evroligu. Znam da pokušavate da napravite evropski NBA model poslovanja, ali zašto ove i to samo ove godine ne napravimo izuzetak i sprovedemo NCAA Martovsko ludilo kako bi se odredio šampion“, napisao je Singlton na društvenim mrežama
2297 pregleda 1 komentar(a)
Singlton
Singlton

Cijela košarkaška Evropa čeka rasplet Evrolige i predlog čelnika takmičenja u sve većem vremenskom tjesnacu.

Jedan, potencijalno interesantan predlog, uputio je igrač Efesa Kris Singlton.

On je predložio dao da se Evroliga ove sezone završi u formatu Martovskog ludila u NCAA.

To znači da ne bi bilo serija na tri dobijene utakmice u četvrtfinalu, niti Fajnal-fora, već da bi se svi učesnici Evrolige takmičili po nokaut sistemu, do imenovanja šampiona!

“Imam predlog za Evroligu. Znam da pokušavate da napravite evropski NBA model poslovanja, ali zašto ove i to samo ove godine ne napravimo izuzetak i sprovedemo NCAA Martovsko ludilo kako bi se odredio šampion“, napisao je Singlton na društvenim mrežama.

Singlton ide još dalje i predlaže imenovanje tri grada, odnosno Istanbula i Madrida kao gradove iz kojih su dva prvoplasirana tima Evrolige u ovom momentu, plus Keln kao domaćin F4 turnira, te da se u njima odigraju sve utakmice ovog nokaut turnira.

Ako se stvore uslovi za igru, ne bi bilo neophodno da se mečevi igraju pred publikom, ali bi bili obezbjeđeni TV prenosi.

Bonus video: