Mega namučila Zvezdu, Cedevita ubjedljiva u Zadru

Tradicionalno je ekipa iz Mitrovice bila neugodan rival za crveno-bijele, koji su takođe po starom običaju našli način da slome otpor momcima Dejana Milojevića.
52 pregleda 0 komentar(a)
Tejlor Ročesti, Foto: KK Crvena zvezda
Tejlor Ročesti, Foto: KK Crvena zvezda
Ažurirano: 04.10.2017. 21:11h

Košarkaši Crvene zvezde i Cedevite upisali su pobjede u drugom kolu ABA lige.

Branilac trofeja je na svom parketu bio bolji od Mege Bemax 90:80. Tradicionalno je ekipa iz Mitrovice bila neugodan rival za crveno-bijele, koji su takođe po starom običaju našli način da slome otpor momcima Dejana Milojevića.

Zvezda je u nekoliko navrata imala dvocifrenu prednost od 10 poena, ali se Mega vraćala u igru i nije dozvolila domaćem sastavu da lako privede utakmicu kraju.

Ipak, u završnici je presudio kvalitet pa su izabranici Dušana Alimpijevića stigli do druge pobjede u ABA ligi.

Odličan je bio bivši crnogorski reprezentativac Tejlor Ročesti sa 26 poena i šest asistencija, 19 je dodao Feldin, a po 10 Antić, koji je pogodio tri trojke i Milko Bjelica.

U sastavu Mege 21 poen Enisa, po 19 Rebića i Bitadzea.

Cedevita je lako osvojila bodove u Zadru 92:76. Od prve lopte je ekipa Jurija Zdovca zagospodarila dešavanjima na parketu i već u prvoj četvrtini stekla 15 poena viška.

Zadar nije uspio da se ni u jednom momentu na pravi način vrati u utakmicu, pa su Zagrepčani lako stigli do nove pobjede.

Nikols, Marfi i Čeri ubacili su po 17 poena za Cedevitu, dok su se u domaćem timu istakli Ivanov sa 19 i Nols i Božić sa po 14 koševa.

Bonus video: