Mihailo Pavićević: Ponosan sam na igrače, ovo je titula mog brata Đorđija

"Ušli smo u meč rasterećeno, Rekao sam momcima da se ne opterećuju značajem meča. Rekao sam im ako izgubimo - sjutra je novi dan. Oni su ušli velikim srcem, a imali smo i više energije...", kazao je Pavićević
50 pregleda 5 komentar(a)
mornar pavićević, Foto: Kk mornar
mornar pavićević, Foto: Kk mornar
Ažurirano: 31.05.2018. 21:26h

Trener Mornara Mihailo Pavićević sijao je od sreće nakon najvećeg uspjeha u istoriji kluba i osvajanja titule prvaka Crne Gore, pobjedom nad ekipom Budućnost Volija 3-1 u finalnoj seriji.

"Odajem priznanje Budućnosti, jer bez njih takvog rivala finale ne bilo na ovakvom nivou. Mi smo ostvarili najveći uspjeh u istoriji kluba, velika je stvar dobiti prvaka ABA lige. Ponosan sam na igrače, oni su najzaslužniji, a naša trenerska malenskost bila je tu da pomogne. Ovo je, ipak, titula mog brata Đorđija, ovo je njegov projekat, ovo je njegovo djelo", kazao je Pavićević nakon četvrtog meča za RTCG.

Ključ u četvrtoj utakmici bila je - mirnoća.

"Ušli smo u meč rasterećeno, Rekao sam momcima da se ne opterećuju značajem meča. Rekao sam im ako izgubimo - sjutra je novi dan. Oni su ušli velikim srcem, a imali smo i više energije...", kazao je Pavićević, naglasivši:

"Ovo je najveći uspjeh crnogorske košarke. Budućnost je imala fenomenalan rezultat u ABA ligi, mi došli do plej-ofa i Evrokupa. Na ovom finalu mogu da pozavide i mnogo jače zemlje, a u regionu je, tvrdim, ovo najuzbudljivija i najbolja finalna serija".

Bonus video: