Milatović: Daćemo 150 odsto

"Još nismo dovoljno uigrani, ali vidjećete Ulcinj koji će dati 150 odsto trenutnih mogućnosti. Imamo puno razloga za optimizam i nadam se povoljnom ishodu", kazao je Milatović.
90 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Milatović, Foto: ARHIVA VIJESTI
Nikola Milatović, Foto: ARHIVA VIJESTI
Ažurirano: 11.10.2011. 22:21h

Renovirani tim Ulcinja, u kome su samo tri igrača iz prošle sezone, na startu Balkanske lige dočekuje Feni Industri iz Kavadaraca. Makedonci su favoriti, ne samo u ovom meču već i za osvajanje ovog takmičenja, ali domaći igrači ne žele da se predaju tek lako. Jedva čekaju premijerni meč ove sezone i pokušaće da uz podršku sa tribina savladaju Makedonce.

"Žrijeb je htio da već na startu igramo sa jednim od favorita ovog takmičenja. Nakon dva i po mjeseca priprema uželjeli smo se zvaničnih mečeva i jedva čekamo početak. Tempirali smo formu za ovaj duel, što nije bilo nimalo lako. Odigrali smo veliki broj kontrolnih utakmica i očekujem da pružimo dobru partiju", kaže Nikola Milatović, trener Ulcinja.

Feni je, takođe, imao promjena u igračkom kadru, a stigla su tri vrijedna pojačanja.

"Makedonci su zadržali okosnicu tima. Otišao im je reprezentativac Vojdan Stojanovski, a doveli su Sašu Ocokoljića, Gorana Samardžijeva i Amerikanca N'Gai Evansa. I mi smo prije pet dana doveli iskusnog centra Dragomira Marojevića, koji će pomoći ovoj mladoj ekipi, čiji je najstariji igrač do sada imao 23 godine. Igrao je prošle sezone sa Rilskim finale Balkanske lige, dobro poznaje rivala. Još nismo dovoljno uigrani, ali vidjećete Ulcinj koji će dati 150 odsto trenutnih mogućnosti. Imamo puno razloga za optimizam i nadam se povoljnom ishodu", zaključio je Milatović.

Duel u dvorani JU “Gimnazija” igra se od 18 sati, a pravdu će dijeliti Ademir Zurapović, Haris Bijedić i Mirza Palo iz BiH.

Bonus video: