Mornar brine o svojim Amerikancima: Barani zatražili pomoć ambasade da se igrači vrate u domovinu

"Igračima je još jednom potvrđeno da će klub ispoštovati sve obaveze preuzete ugovorom bez obzira na novonastalu situaciju vezanu za prekid takmičenja po čemu je klub iz Bara vjerovatno jedinstven slučaj u Evropi", navodi se na sajtu kluba
3497 pregleda 0 komentar(a)
Držali socijalnu distancu, Foto: KK Mornar
Držali socijalnu distancu, Foto: KK Mornar

Predsjednik KK Mornar Đorđije Pavićević okupio je danas ispred sjedišta svoje kompanije "Baskethand" sve američke igrače i predočio im da je klub zatražio podršku američke ambasade kako bi mogli da se vrate svojim domovima, objavio je barski klub.

"Igračima je još jednom potvrđeno da će klub ispoštovati sve obaveze preuzete ugovorom bez obzira na novonastalu situaciju vezanu za prekid takmičenja po čemu je klub iz Bara vjerovatno jedinstven slučaj u Evropi", navodi se na sajtu kluba.

Sastanku na kojem je poštovana preventivna mjera socijalne distance od dva metra, prisustvovali su i šef stručnog štaba Mihailo Pavićević i sportski direktor kluba Drago Spičanović, kao i sekretarka kluba Lejla Kacić.

Sastanku na koji je, zbog aktuelne situacije sa pandemijom koronavirusom, imao i karakter pozdravnog za duži period prisustvovali su svi Mornarovi američki internacionalci Derek Nidam, Džejkob Pulen, Lens Heris, Antabija Voler, Ajzea Vajthed i Dario Hant.

Bonus video: