Mornar dočekuje Temišvar

Dobra forma, pozitivna atmosfera u ekipi i serija dobrih rezultata su nešto na čemu Mihailo Pavićević temelji optimizam pred predstojeći duel
0 komentar(a)
Ažurirano: 05.12.2011. 20:05h

Barani su u prethodnom meču Balkanske lige protiv OKK Beograda ostvarili važan trijumf, koji će pravo pokriće imati ukoliko i pred svojima navijačima savladaju ekipu Temišvara.

Mornar je na domaćem terenu doživio poraz od favorita u grupi, ekipe Gilboe iz Izraela, ali je sada situacija znatno drugačija.

Dobra forma, pozitivna atmosfera u ekipi i serija dobrih rezultata su nešto na čemu Mihailo Pavićević temelji optimizam pred predstojeći duel.

"Sada moramo biti pravi, a predstojeći meč je jedan od najvažnijih koji smo imali u dosadašnjem dijelu Balkanske lige. On će biti prava prekretnica, ali i jasna smjernica u kom pravcu idu naše ambicije. Pomalo smo umorni od napornog ritma u dvije prethodne nedjelje, ali vjerujem u moj sastav. Pratili smo igre našeg rivala, znamo šta su im glavni aduti i kako da odgovorimo na njihove najbolje segmente u igri. Važna je i podrška navijača i iskreno se nadam da će “Topolica” biti solidno ispunjena", istakao je Pavićević.

Uprava Mornara i ovoga puta je donijela odluku da na poluvremenu meča nagradi nekoliko posjetilaca vrijednim poklonima u okviru nagradne igre koja će biti organizovana.

Duel u “Topolici“ počinje u 18 sati.

Bonus video: