Mornar podijelio novogodišnje paketiće, Pavićević se našalio: Ko nije uzeo, zna šta treba da radi!

Nakon posljednjeg treninga, uoči odlaska u Laktaše, praznična i familijarna atmosfera osjetila se u taboru barskog kluba.
2140 pregleda 0 komentar(a)
Derik Nidam, Foto: KK Mornar
Derik Nidam, Foto: KK Mornar

Košarkaše Mornara u petak veče očekuje meč u gostima protiv Igokee, u 13. kolu ABA lige.

Kako je objavljeno na sajtu crnogorrskog vicešampiona, nakon posljednjeg treninga, uoči odlaska u Laktaše, praznična i familijarna atmosfera osjetila se u taboru barskog kluba.

"U ime kluba vam čestitam predstojeće praznike sa željom da svi zajedno ostvarimo zacrtane ciljeve, privatno i familijarno, kao i da nam kao klubu naredna godina bude još uspješnija. Ovi paketići su mali znak pažnje za naše najmlađe članove, jer mi sve članove naših porodica doživljavamo kao dio kluba. Ovi skromni poklončići su samo znak da i o njima mislimo", rekao je šef stručnog štaba Mihailo Pavićević uz šaljivu opasku da igrači koji nisu ove godine preuzeli paketić znaju šta im treba činiti tokom naredne godine.

I ne samo to. Tročlana "delegacija", u sastavu Nemanja Vranješ, Uroš Luković i Sead Šehović, družila se danas sa učenicima OŠ Jugoslavija.

"Hvala našim malim drugarima iz OŠ Jugoslavija na spektaklu koji su nam priredili, kao i rukovodstvu i nastavnicima škole na izuzetnom dočeku i gostoprimstvu!", navodi se u saopštenju Mornara.

Bonus video: