Mornar sjutra protiv OKK Beograda za drugo mjesto

Trijumfom nad dobrom ekipom OKK Beograda, pozicija dva bi bila nadohvat ruke, a samim tim i lakši protivnik u doigravanju za plasman na fajnl-for.
0 komentar(a)
Ažurirano: 22.02.2012. 21:50h

Trijumfom u prethodnom kolu Balkanske lige, Barani su napravili veliki korak ka plasmanu u eliminacionu fazu ovog takmičenja . Želja izabranika Mihaila Pavićevića je sada i više nego jasna. Trijumfom nad dobrom ekipom OKK Beograda, pozicija dva bi bila nadohvat ruke, a samim tim i lakši protivnik u doigravanju za plasman na fajnl-for.

"U Balkanskoj ligi smo ove sezone išli korak po korak, mirne glave i uvjereni u svoj kvalitet. Sada nam se otvara situacija u kojoj možemo mnogo profitirati, jer je jasno da pozicija dva garantuje lakšeg protivnika u doigravanju. To ne znači da nas očekuje lak posao u meču sa Beograđanima. Jaki su na svim pozicijama, njihov motiv nije upitan, ali smatram da smo kvalitetniji u ovom trenutku. Sve će biti lakše ukoliko publika isprati na pravi način naše dobre partije", kategoričan je košarkaš Mornara Nikola Ivanović.

Duel u „ Topolici“ igra se u četvrtak od 18 časova. Ulaz je slobodan.

Bonus video: