Navijači Partizana žele da putuju u Zadar, Gotovina na tribinama?

"Dobili smo informaciju da bi grupa navijača Partizana organizovano htjela da dođe. Nikakvu odluku o tomu još nismo donijeli, a vjerovatno hoćemo u utorak", rekao direktor Zadra Branko Skroče.
54 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 18.12.2012. 15:48h

Košarkaše Partizana sjutra u Zadru očekuje tradicionalno teško gostovanje, ali veću pažnju od košarke izazvala su informacije da će u Dalmaciju doputovati grupa navijača crno-bijelih, kao i da će meču prisustvovati oslobođeni haški general Ante Gotovina.

"Dobili smo informaciju da bi grupa navijača Partizana organizovano htjela da dođe u srijedu na utakmicu. Nikakvu odluku o tomu još nismo donijeli, a vjerovatno hoćemo u utorak", rekao hrvatskim medijima sportski direktor Zadra Branko Skroče.

On je apelovao i na navijače svog kluba na utakmicu ne dolaze sa nepotrebnim "rekvizitima", upaljačima, metalnim novčićima i ostalim tvrdim predmetima.

Najavu da bi u hali "Krešimir Ćosić" u Zadru trebalo da bude i Ante Gotovina prokomentarisao je i trener Partizana Duško Vujošević.

"Kao i kada je bila utakmica sa Cedevitom u Beogradu, iznio sam tada svoj stav da treba odvojiti košarku od politike. Taj stav apsolutno imam i sada. A što se tiče najave, po onome što znam o njemu i što sam pročitao, mislim da će gospodin Gotovina biti mudriji od iste", rekao je Vujošević.

Trener crno-bijelih zbog suspenzije neće sa klupe voditi ekipu u Zadru, a tu ulogu preuzeće njegov pomoćnik Velimir Gašić.

Na prvoj utakmici dva tima Partizan je uz dosta muke savladao Zadar, a Vujošević na toj utakmici isključen zbog sukoba sa sudijama.

Utakmica 14. kola Jadranske lige između Zadra i Partizana igra se sjutra od 20 sati.

Galerija

Bonus video: