Nedović presudio "plavima"

Napad nam je bio ispod nivoa potrebnog da bi se dobila Crvena zvezda - rekao je Dejan Radonjić, trener crnogorskog šampiona
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.01.2011. 23:26h

Bez pomoći startnog pleja Alekseja Nešovića i Marka Popovića, sa indisponiranim Vladimirom Dragičevićem, koji je prvi poen postigao u 36. minutu, Budućnost se dobro držala do finiša meča protiv Crvene zvezde. Međutim, u posljednja tri minuta pala je u igri i upisala drugi poraz za tri dana.

Iako su od njega bili efikasniji Džamar Jang (19) i Rikardo Marš (18 poena), čovjek odluke bio je organizator igre domaćina Nemanja Nedović. U trenucima kada se lomio meč vezao je šest poena (56:50) nakon čega gosti više nisu imali snage za preokret. Samo sa Markom Simonovićem raspoloženim za igru (17 poena, četiri skoka) i lošim šutom za tri poena (23 odsto) bilo je teško očekivati pobjedu u “Pioniru” protiv tima koji se grčevito bori za opstanak.

- Prije ovoga smo imali dvije veoma teške utakmice, pogotovo smo se istrošili protiv Partizana u prethodnom kolu. Bili smo dekoncentrisani tokom cijele utakmice. Odbranom i mogu da budem zadovoljan, ali nam je napad bio ispod nivoa potrebnog da bi se dobila Crvena zvezda - rekao je Dejan Radonjić, trener crnogorskog šampiona.

Bonus video: