Nju Orleans se zahvalio Pavloviću na saradnji

Uspjeli smo da odradimo sjajan trening bez Saše, što me je i navelo da zaključim da nam novi krilni igrači i nisu potrebni
0 komentar(a)
Aleksandar Pavlović, Foto: ARHIVA VIJESTI
Aleksandar Pavlović, Foto: ARHIVA VIJESTI
Ažurirano: 14.02.2011. 20:50h

Aleksandar Pavlović je završio misiju u Nju Orleansu. Odradio je desetodnevni ugovor nakon čega su čelni ljudi Hornetsa odlučili da mu se zahvale na saradnji. Ovakva odluka je bila očekivana nakon što su se ekipi priključili oporavljeni Trevor Ariza, nakon povrede skočnog zgloba, i Kvinsi Pondekster.

Pavlović je odigrao četiri utakmice za Hornetse, a s obzirom da je za 12 minuta imao učinak od koša po meču, nije dobio šansu ni da zaigra protiv Čikaga u nedelju.

Rođeni Baranin je tako po drugi put u ovoj sezoni ostao bez kluba, jer ga je poslije duge pauze nedavno angažovao Dalas, koji je dva puta sa njim potpisivao desetodnevni ugovor, ali su mu se i Maveriksi zahvalili na saradnji.

- Kvinsi i Trevor su nam se vratili, tako da bi bilo ludo da pokušavamo da svu trojicu uguramo u tim. Uspjeli smo da odradimo sjajan trening bez Saše, što me je i navelo da zaključim da nam novi krilni igrači i nisu potrebni - rekao je trener Nju Orleansa Monti Vilijams.

Bonus video: