Novi duel Ulcinja i Mornara

Ulcinj i Mornar će sjutra veče (19 časova) odigrati osmi međusobni duel ove sezone...
0 komentar(a)
Mornar - Ulcinj, Foto: Anto Baković
Mornar - Ulcinj, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 11.04.2011. 21:34h

Ulcinj i Mornar će sjutra veče (19 sati) odigrati osmi međusobni duel ove sezone. Mornar je imao više razloga za slavlje, plasirao se na fajnl-for Balkanske lige, a domaćin želi da im se revanšira za taj neuspjeh.

"Dobro se poznajemo, neće biti taktičkih iznenađenja. Nadam se da ćemo uz pomoć navijača uspjeti da nastavimo tradiciju pobjeda protiv Mornara na svom terenu i da pokažemo da smo u ovom trenutku bolja ekipa", kaže plej Ulcinja Marko Mijović.

Barani će na teškom i tradicionalno neugodnom gostovanju u komšiluku pokušati da ostvare novi trijumf koji bi ih još za korak približio plej-ofu. Meč sa ekipom Ulcinja ne dolazi u dobrom trenutku, uzevši u obzir činjenicu da izabranici Đorđija Pavićevića već u četvrtak putuju za Kavadarce. Sa druge strane, optimizam i dobra partija u prethodnom duelu sa Teodom ulivaju dodatnu dozu sigurnosti pred važno iskušenje.

"Naš cilj je i više nego jasan ove sezone. Gdje god da igramo, koje god takmičenje to bilo - idemo na trijumf. Prioritet je završni turnir Balkanske lige, ali su i obaveze u domaćem šampionatu i bolja pozicija pred plej-of jedan od najvažnijih zadataka za moju mladu ekipu. Znamo da nas čeka paklena atmosfera i ekipa koja je željna revanša za poraz u četvrtfinalu regionalnog takmičenja. Nećemo kalkulisati, odmarati igrače ili igrati ispod svog nivoa. Neka pobijedi bolja ekipa", kategoričan je trener Mornara.

Budućnost u utorak gostuje u Tivtu (19 sati) ekipi Teoda i očekuje se siguran trijumf aktuelnog šampiona, koga naredne nedelje očekuje fajnl-for NLB lige.

Bonus video: