Nožem na menadžera: Bivši NBA as u problemu sa zakonom

Gordon, koji je rođen u Njujorku, je 2003. godine ko treći pik na draftu stigao u Čikago, gdje je igrao najbolju košarku u karijeri
51 pregleda 0 komentar(a)
ben gordon, Foto: Reuters
ben gordon, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.11.2017. 20:49h

Ben Gordon, nekadašnji igrač Čikago Bulsa i najbolji šesti čovjek NBA (2004/05) proveo je noć u zatvoru, nakon što je uhapšen zbog incidenta koji je izazvao u jednom hotelu u Los Anđelesu.

On je od menadžera hotela tražio da mu "odblokira" novac sa kartice, koji je iskorišten kao depozit za plaćanje smještaja.

Menadžer je to odbio, a poslije kraće verbalne prepirke, Gordon mu je prislonio nož u vrat.

Brzo se, međutm, povukao, ali je policija već bila obaviještena.

Nakon hapšenja, 34-godišnji Gordon je pušten uz kauciju od 50 hiljada dolara, ali mora da se pojavi na sudu 19. decembra.

Gordon je posljednjih mjeseci često imao problema sa zakonom. Nedavno je policija morala da razbija vrata teretane, u kojoj se zaključao sa djevojkom i prijetio joj.

Prošlog mjeseca je u jednom hotelskom kompleksu upalio sve protivpožarne alarme i izazvao paniku među gostima, pa je ponovo imao posla sa organima reda.

Gordon, koji je rođen u Njujorku, je 2003. godine ko treći pik na draftu stigao u Čikago, gdje je igrao najbolju košarku u karijeri.

Nastupao je i za Detroit, Šarlot i Orlando.

Bonus video: