Olimpijakos će da slavi u Istanbulu

Fener je uspio da na startu Top 16 faze dobije u Atini. Od tog meča Olimpijakos je podigao nivo igre i očekujem da će se revanširati za taj neuspjeh
0 komentar(a)
EVROLIGA_1, Foto: Www.zalgiris.lt
EVROLIGA_1, Foto: Www.zalgiris.lt
Ažurirano: 22.02.2011. 21:32h

Poznata su tri učesnika četvrtfinala Evrolige (Barselona, Makabi, Real), a u posljednja dva kola biće podijeljeno preostalih pet viza. Od mečeva 5. kola pažnju privlače mečevi u Tel Avivu i Istanbulu. Utakmice ove runde najavljuje Boban Marjanović, centar Žalgirisa.

Panatinaikos - Litvos ritas

Panatiniakos je slavio u Litvaniji, pa ne bi trebalo da ima problema ni pred svojim navijačima.

Kaha laboral - Unikaha

Obje ekipe ne blistaju ove sezone, igraju dosta promjenljivo. Međutim, vjerujem da će Kaha da slavi, jer ima kvalitetniji tim i igra pred svojim navijačima.

Olimpija - Lotomatika

Meč nema rezultatski značaj, jer nemaju šansi za četvrtfinale. Slovenci su trijumfovali u Rimu i očekujem da to isto urade i sada.

Makabi - Barselona

Makabi igra sjajno ove sezone, kući nije izgubio nijedan meč. Biće zaista velika borba, ali smatram da je domaćin bliži trijumfu.

Montepaski - Efes pilsen

Jako bitan meč za oba tima. Ko dobije ima velike šanse da ide dalje. Mislim da je Montepaski u boljoj formi u ovom trenutku, a uz to igra na svom terenu i mislim da će da osvoji bodove.

Partizan - Real Madrid

Real je već izborio plasman dalje i utakmica sa te strane za njega nema značaj. Ovo je, pak, prilika Partizanu da uz pomoć sa tribina dođe do prve pobjede.

Žalgiris - Valensija

Igramo pred našim navijačima, koji su uvijek šesti igrač i daćemo sve od sebe da dobije. Svjesni smo da će biti teško, ali uz maksimalno zalaganje svih 40 minuta mislim da imamo realne šanse za trijumf.

Fenerbahče - Olimpijakos

Fener je uspio da na startu Top 16 faze dobije u Atini. Od tog meča Olimpijakos je podigao nivo igre i očekujem da će se revanširati domaćinu za taj neuspjeh.

Raspored

Srijeda

Grupa E: Panatinakos - Litvos ritas (18). Grupa F: Olimpija - Lotomatika (20.45).

Četvrtak

Grupa E: Kaha laboral - Unikaha (20.30). Grupa F: Makabi - Barselona (20). Grupa G: Montepaski - Efes pilsen (20.45), Partizan - Real (20.45). Grupa H: Žalgirisi - Valensija (18.45), Fenerbahče - Olimpijakos (19.15).

Bonus video: