Paspalj se oporavlja, danas u Beogradu

Greg Popovič nije javno želio da govori o Paspaljevoj bolesti, poručio je Etore Mesina, njegov asistent u San Antoniju
90 pregleda 1 komentar(a)
Žarko Paspalj 7, Foto: Z.ĐURIĆ
Žarko Paspalj 7, Foto: Z.ĐURIĆ
Ažurirano: 14.11.2017. 07:48h

Žarko Paspalj se oporavlja nakon moždanog udara koji je doživio dok je bio u SAD, a proslavljeni košarkaš će već danas biti u Beogradu, saznaje "Koš magazin".

Portal "Koš magazin" i novinar Vladimir Stanković, prenijeli su sinoć, pozivajući se na Vlada Divca i Etorea Mesinu, da se Paspalj osjeća bolje i da je na putu za Beograd.

"Palja je sada OK, svjestan, komunikativan, malo teže priča ali najgore je prošlo", napisao je Vlade Divac u poruci.

Greg Popovič nije javno želio da govori o Paspaljevoj bolesti, poručio je Etore Mesina, njegov asistent u San Antoniju.

"Svi smo bili veoma zabrinuti, Žarko je osoba koju svi vole i poštuju. Greg je učinio sve što je bilo u njegovoj moći da pomogne prijatelju", poručio je Mesina i otkrio da se Paspalju žurilo kući.

"Traži od ljekara da ga koliko danas-sjutra puste kući, htio bi da se što prije vrati u Beograd. Ne znam da li će mu dozvoliti, čujem da preporučuju bar dvije nedjelje mirovanja i terepiju za oporavak govora".

"Koš magazin" je nakon toga došao do informacije da je Paspalj poletio za Njujork i da će koliko danas biti u Beogradu.

Proslavljeni srpski i jugoslovenski košarkaš Žarko Paspalj doživio je moždani udar tokom boravka u Sjedinjenim Američkim Državama, a nakon noći provedene u bolnici, odsjeo je kod Popoviča.

Njih dvojica imaju sjajan odnos još od 1989. godine, kada su Sparsi draftovali popularnog "Palju", a Popovič je u to vrijeme bio pomoćni trener i jedan od najzaslužnijih za taj potez.

Paspalj, koji je već imao dva srčana udara 2001. godine, je poznat kao strastveni pušač, koji je odbio da ostavi cigarete i pored svih zdravstvenih problema.

Bonus video: