Pavićević: Borićemo se hrabro u revanšu; Alimpijević: Neće se Mornar predati

60 pregleda 0 komentar(a)
omić, Foto: Crvena zvezda MTS
omić, Foto: Crvena zvezda MTS
Ažurirano: 18.03.2018. 20:35h

Prvi duel polufinala plej-ofa ABA lige završen je očekivanim ishodom - Crvena zvezda je savladala Mornar 91:63 i imaće za sedam dana meč loptu za prolaz u finale ABA lige.

"Zvezda nam nije dala da igramo, nametnula je jak ritam, igrala čvrstu odbranu. Ja sam se prije meča plašio i Pionira i atmosfere u dvorani, koja 'proguta' i mnogo jače timove. Mi nismo našli rješenje, u prvom poluvremenu smo šutirali za tri 0-11, a mi se mnogo uzdamo u šut...", rekao je trener Mihailo Pavićević.

On je svjestan da ishod i drugog meča zavisi od izdanja rivala...

"I revanš će zavisiti od Zvezde, ako rival odigra na svom nivou, mi nemamo šansi. Nama je šansa da odigramo vanserijsku utakmicu, a oni da podbace. Ostali smo vjerovatno i bez Vranješa, ali borićemo se hrabro i u sportskoj atmosferi pokušati da napravimo nešto više. Zvezda ima dvije utakmice naredne sedmice do meča u Baru, ali ima 12 igrača, svi mogu da daju veliki doprinos...Mi ćemo uraditi sve, nada posljednja umire...", kazao je Pavićević.

Dušan Alimpijević je bio zadovoljan igrom, rezultatom i atmosferom u Pioniru.

"Ako ne igrate ovako sa Mornarom, oni mogu da naprave problem. Imaju sjajnu spoljnu liniju, igrače koji su izuzetno raspoloženi i protiv kojih morate da ste stalno na ivici faula, agresivni, stalno da jurite za njima. Siguran sam da se oni neće predati i da će uraditi sve da odigraju mnogo bolje", rekao je Dušan Alimpijević, čestitavši Mornaru i kolegi Mihailu Pavićeviću na sjajnoj sezoni.

Bonus video: