Pavićević: Neki su meč shvatili kao odmor

Pavićević je protiv "studenata" odmarao Lensa Herisa (povreda skočnog zgloba), Mirzu Begića i Antabiju Volera, a u igru nijesu ulazili, iako su bili u rosteru, Damir Markota i Uroš Luković
2785 pregleda 0 komentar(a)
Mihailo Pavićević
Mihailo Pavićević
Ažurirano: 09.01.2020. 00:59h

Mornar je u dva dana upisao dvije pobjede.

Trener Mihailo Pavićević je bio zadovoljan jučerašnjim trijumfom protiv ruskog Nižnjeg iz Novgoroda (87:66), u FIBA Ligi šampiona, a mnogo manje večerašnjom pobjedom protiv Studentskog centra (77:73), u četvrtfinalu Kupa Crne Gore.

Pavićević je protiv "studenata" odmarao Lensa Herisa (povreda skočnog zgloba), Mirzu Begića i Antabiju Volera, a u igru nijesu ulazili, iako su bili u rosteru, Damir Markota i Uroš Luković.

Oni koji su dobili šansu nijesu odigrali onako kako je želio Pavićević.

"Nažalost, neki su ovaj meč shvatili kao odmor. Čast izuzezima, koji uvijek pokazuju volju i želju, neki će, itekako, morati da razmisle da ponovo dobiju šansu. Ali, odradili smo ovu utakmicu, niko se nije povrijedio, starije igrače smo odmorili", rekao je Pavićević.

Trener Morara žali jedino što je, mimo plana, "toliko istrošio Nidama".

"Ali, jednostavno, on je jedini, uz Šehovića, Pavića i Vujoševića bio raspoložen za igru. Ovo ostalo, vidjelo ste i sami. Cilj je ostvaren, prošli smo u Kupu i idemo dalje", dodao je Pavićević.

Bonus video: