Pavićević: Nije kriva Cedevita što smo je pobjedom častili pred novogodišnje praznike

Mornar je protiv Cedevite popustio nakon vođstva od 81:65, u finišu treće četvrtine
706 pregleda 1 komentar(a)
Mihailo Pavićević
Mihailo Pavićević
Ažurirano: 15.12.2018. 22:19h

Mornar je porazom od Cedevite (103:102) nastavio niz neuspjeha kod kuće u ABA ligi, koji traje od 14. oktobra, kada su Barani u 3. kolu savladali Partizan.

Osim Cedevite, u tom intervalu su bodove iz Bara odnijeli Mega Bemax, Budućnost Voli i Igokea.

"Čestitam Cedeviti na pobjedi. Oni su se borili 40 minuta, dali sve od sebe, i nisu krivi što smo ih mi, pred novogodišnje praznike, častili ovom pobjedom. Ovakav poraz, sigurno, teško pada, jer smo 30 minuta igrali, maltene, ponajbolju utakmicu ove sezone. U napadu smo znali kako da ih napadnemo, u prvom poluvremenu smo igrali i odbranu, a onda kad smo poveli 15 razlike prestali smo da igramo odbranu", rezigniran je nakon meča bio trener Mornara Mihailo Pavićević.

Mornar je protiv Cedevite popustio nakon vođstva od 81:65, u finišu treće četvrtine.

"Razigrali smo Pulena, jedinog igrača koji može da preokrene rezultat, a on je takav igrač da može da završi utakmicu bez poena, kao što može za 20 minuta da postigne 30, što je uradio ovdje. Kada smo ušli u neizvjesnu završnicu, tražio sam u napadu da idemo na prodor, jer to teško brane sa Stipanovićem, ali smo se mi odlučili za šut za tri poena. Šutnuli smo 41 trojku. Prosto nezhvatljivo, kao da u tim trenucima nismo imali mozga... Rezultat takve igre je poraz", dodao je Pavićević.

Trener Cedevite Slaven Rimac je čestitao igračima "što su vjerovali".

"Bez obzira što je u jednom trenutku bilo i -16, to je bila otvorena utakmica - rekao je Rimac.

Bonus video: