Pavićević: Nismo bili čvrsti; Milojević: Budućnost ostaje favorit

67 pregleda 13 komentar(a)
Luka Pavićević, Foto: Savo Prelevic
Luka Pavićević, Foto: Savo Prelevic
Ažurirano: 14.03.2016. 22:38h

Trener Budućnost Volija Luka Pavićević kazao je da njegov tim nije imao odbrambena rješenja za igru protivnika.

“Čestitke Megi na sjajnoj partiji i pobjedi. Mislim da nismo imali čvrstinu u igri za ovakav meč, protiv mladog i poletnog tima. Protivnik nam je pravio dosta problema u napadu, nismo imali rješenja za njihovu pik-en- rol i pik-en pop igru. I pojedinačno su bili veoma dobri. U neprijatnoj smo situaciji, u Sremskoj Mitrovci moramo da odigramo mnogo bolje i čvršće, da popravimo igru u odbrani da bi izborili majstoricu u Podgorici. Ništa još nije gotovo, ali moramo da budemo mnogo, mnogo bolji”, kazao je Pavićević.

Džulijus Dženkins smatra da još ništa nije riješeno.

“Teška utakmica. Nismo najbolje igrali odbranu tokom cijelog meča. Dozvoljavali smo im lagano da poentiraju, rješavaju situacije. Morali smo da odigramo puno čvršće. Ništa nije gotovo, moramo da se trgnemo i da uradimo sve da pobijedimo u gostima. Bio sam tokom karijere u ovakvim situacijama, znam kako je i smatram da možemo da preokrenemo”, kazao je Dženkins.

Dejan Milojević istakao je da pobjeda u Podgorici ne mijenja uloge u polufinalnoj seriji....

“Ovo je velika pobjeda. Prije meča sam rekao da su naše šanse u promilima, ali pokazali smo veliko srce. Kontrolisali smo meč, strpljivo čekali svoju šansu i na kraju smo zasluženo slavili. Nije, naravno, ništa gotovo. Ne bojimo se pritiska, niti ga imamo. Pobjeda, naravno, ne mijenja ništa - mislim da Budućnost ostaje favorit, ali ipak se nadam da neće biti treće utakmice”, kazao je Milojević.

Nikola Ivanović postigao je poene za pobjedu protiv bivšeg tima.

“Došli smo kao totalni autsajderi, Budućnost je bila favorit. Nastavili smo da pravimo iznenađenja. Drago mi je što sam iskoristio minutažu koju mi je dao trenee, uspio sam da kontrolišem tim u oba pravca. Ostvarili smo veliku pobjedu, sada imamo pet dana da se u miru spremimo za novi meč na našem parketu. S pravom se nadamo finalu,” zaključio je Ivanović.

Bonus video: