Pavićević: Srećni se rastajemo

"Prije tri kola znali smo da smo se plasirali na Evropsko prvenstvo, ali smo u posljednjim utakmicama željeli da potvrdimo kvalitet koji smo pokazali", objasnio selektor "crvenih"
4 komentar(a)
Luka Pavićević, Foto: Savo Prelević
Luka Pavićević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 11.09.2012. 22:18h

Selektor Crne Gore Luka Pavićević nakon desete pobjede u isto toliko mečeva, čestitao je svojim momcima.

"Bilo je jasno da imamo jači tim od Slovačke, važili smo za spsolutnog favorita. Prije tri kola znali smo da smo se plasirali na Evropsko prvenstvo, ali smo u posljednjim utakmicama željeli da potvrdimo kvalitet koji smo pokazali. Imali smo teško putovanje do Islanda, a nismo mogli da računamo na nekoliko bitnih igrača. Ipak, napravili smo jaku motivaciju da ovu utakmicu odradimo na pravi način. Napravili smo košarkašku zabavu, pravu košarkašku predstavu. Završili smo kvalifikacije na radost svih nas. U posljednje tri utakmice osjećali smo posljedice svega ovoga. Imali smo teška putovanja, smjenjivali su se rivali, izazovi, ali se srećni rastajemo”, istakao je Pavićević.

Zadovoljstvo sjajno odrađenim kvalifikacijama nije krio ni najmlađi član nacionalnog tima Nikola Ivanović.

"Sjajan posao smo uradili u kvalifikacijama. Znali smo da smo utakmici sa Slovačkom apsolutni favoriti i da pobjeda ne bi trebalo da dođe u pitanje. Mislim da smo pripredili sjajnu košarkašku predstavu i, nadam se, da su svi uživali”, objasnio je talentovani plej.

Bonus video: