Pavićević: Treba nam vremena da budemo bolji, biće promjena u rosteru

"Ovo je novi tim, imamo mnogo problema ove sezone, još uvijek nijesmo odradili zajednički trening, jer nam nedostaju igrači u rosteru", rekao je trener Barana nakon poraza od Nižnjeg Novgoroda, u FIBA Ligi šampiona
2802 pregleda 3 komentar(a)
Mihailo Pavićević
Mihailo Pavićević

Trener Mornara Mihailo Pavićević je nakon poraza Nižnjeg Novgoroda, u 3. kolu grupe C FIBA Lige šampiona, kazao da je domaćin igrao pametno 40 minuta i da je ruski tim zasluženo pobijedio.

“Tu je bila velika razlika između nas i njih. Mi smo bili u igri u prvom poluvremenu, prve dvije četvrtine smo igrali dobro. Međutim, nakon tri-četiri minuta u trećoj četvrtini izgubili smo kontrolu meča, svaku našu izgubljenu loptu je domaćin kažnjavao lakim poenima iz kontri. Nakon toga smo izgubili naš fokus u odbrani i napadu, i domaćem timu je bilo lako da pobijedi”, rekao je Pavićević.

Ruske novinare je na konferenciji za medije interesovalo šta Pavićević očekuje od meča dva tima, koji se igra tek 7. januara iduće godine.

“Ovo je novi tim, imamo mnogo problema ove sezone, još uvijek nijesmo odradili zajednički trening, jer nam nedostaju igrači u rosteru. Treba nam vremena da budemo bolji. Zasigurno ćemo izvršiti i neke promjene u rosteru. Što se tiče meča sa Nižnjijem u Baru, očekujem da ćemo tada igrati na nivou na koji želimo. Istina, rano je da govorimo o tom meču, ali će to, definitivno, biti drugačija utakmica od ove. Tada ćemo biti spremniji za utakmice nego što je to danas bio slučaj”, dodao je Pavićević.

Bonus video: