Pavićević: Vjerujem da ovo nije posljednji meč u Baru u ABA ligi ove sezone

Barski tim je slavio 82:73 i ostao u igri za plasman u plej-of
3714 pregleda 0 komentar(a)
Košarkaši Mornara, Foto: Mornar/Mediapro
Košarkaši Mornara, Foto: Mornar/Mediapro

Trener Mornara Mihailo Pavićević čestitao je svojim igračima na "teško ostvarenoj" pobjedi nad Krkom u pretposljednjem kolu regularnog dijela ABA lige.

Barski tim je slavio 82:73 i ostao u igri za plasman u plej-of.

"Nadam se da se nismo oprostili od naše publike večeras. Naprotiv, vjerujem da će u Baru biti još košarke u ABA ligi", kazao je Pavićević.

Mornaru ostaje još meč sa Megom Bemax, u posljednjem kolu. Barani će u plej-of ako na kraju budu imali isti skor sa Primorskom i Cedevitom Olimpijom, ili budu izjednačeni sa timom iz Ljubljane.

Prvi korak je napravljen večeras.

"Teško ostvarena pobjeda. Očekivao sam ovakav meč. Nije lako igrati znajući da nema prava na grešku. Takav pritisak sputa igrače, bili smo u grču, to je očigledno. Oni nisu imali šta da izgube. Mi smo imali plus 14, a došli na minus pet. To su bili kritični momenti u igri, ali na našu sreću, Voler je pogodio bitne šuteve i na kraju iskusno završili meč", kazao je Pavićević.

Na pitanje da li njegov tim može da zaustavi oscilacije kakve je imao i protiv Krke, ali i tokom cijele sezone, Pavićević je odgovorio:

"Nakon pauze smo ispali iz ritma, a povreda Lukovića nam je poremetila koncepciju. Tražim petorke koje nikad nisam ranije imao, spremam tim kao da Luković neće biti spreman brzo. Nemamo sada ni mnogo vremena da se uigravamo", kazao je on.

Bonus video: