Pavlović: Cilj je osvajanje titule i povratak u Evroligu

98 pregleda 5 komentar(a)
Aleksandar Pavlović, Foto: ABA LIGA
Aleksandar Pavlović, Foto: ABA LIGA
Ažurirano: 02.12.2014. 15:59h

Košarkaš Partizana Aleksandar Pavlović rekao je danas da je i pored ponuda drugih klubova odlučio da se vrati u crno-bijele sa kojima želi da osvoji titulu i izbori povratak u Evroligu.

"Nekako sam u podsvijesti imao da bih najviše volio da se poslije ljeta vratim u Pratizan. Imao sam nekoliko ponuda koje sam odbio, što je javnosti već poznato. Sa punim srcem sam došao u Beograd, kao i prošle sezone", rekao je Pavlović za sajt kluba.

Pavlović je prošle godine bio jedan od ključnih igrača crno-bijelih, pa su navijači od početka ove sezone na gotovo svakoj utakmici nosili transparente sa njegovim imenom i molili ga da se vrati.

"Odlučili su navijači, jer stvarno koliko su me molili da se vratim, pisali mi na Instagramu, nisam mogao to da odbijem", rekao je Pavlović.

Pavlović, koji je sa crno-belima potpisao ugovor do kraja sezone, trenirao je u Baru i pratio sve utakmice crno-bijelih kako u Jadranskoj ligi tako i u Evrokupu.

"Naravno da sam sve pratio. Nije počelo baš kako treba, ali ide ka boljem. Posljednjih par utakmica su baš dobro igrali. Mislim da će to biti još bolje, uz Gagijev (Dragana Milosavljevića) i moj povratak i možda još neko pojačanje. Mislim da imamo kvalitet da ostvarimo ciljeve Partizana. Cilj je osvajanje titule i povratak u Evroligu", kazao je Pavlović.

Aleksandar Pavlović će u novoj sezoni nositi dres sa brojem 3, koji je nosio u Klivlendu.

Bonus video: