Pavlović ponovo u Dalasu?

Ozbiljno razmišljamo da opet angažujemo Pavlovića. Pokazao se sjajno tokom dvadeset dana provedenih sa nama i bilo nam je teško kada smo morali da okončamo saradnju - istakao je Mark Kjuban
83 pregleda 0 komentar(a)
Aleksandar Pavlović, Foto: NBA.COM
Aleksandar Pavlović, Foto: NBA.COM
Ažurirano: 28.02.2011. 22:53h

Aleksandar Pavlović nalazi se na korak od povratak u ekipu Dalasa. "Divlja telad" traže još jednog igrača, a kontroverzni vlasnik kluba Marko Kjuban najviše je zainteresovan da ponovo angažuje nekadašnjeg igrača Budućnosti, Klivlenda, Jute i Minesote.

- Ozbiljno razmišljamo da opet angažujemo Pavlovića. Pokazao se sjajno tokom dvadeset dana provedenih sa nama i bilo nam je teško kada smo morali da okončamo saradnju - istakao je Kjuban, a prenosi "Dalas Njuz".

Međutim, ukoliko dođe do nove saradnje, Maveriksi će morati rođenom Baraninu da ponude ugovor najmanje do kraja sezone, pošto su pravo na dva desetodnevna ugovora već iskoristili. Pavlović je tokom dvadeset dana saradnje sa Dalasom odigrao 10 mečeva na kojima je prosječno igrao 16 minuta i bilježio po 4,1 poen i 1,2 skoka po utakmici.

Najbolje partije pružio je u pobjedama protiv Hjustona i Los Anđeles Lejkersa, kada je kao starter odigrao ukupno 46 minuta i postigao po 11 poena na tim duelima.

Nakon Dalasa, potpisao je, takođe, desetodnevni ugovor sa Nju Orleansom. Dres Hornetse je nosio na četiri meča na kojima je prosječno provodio na parketu po 12 minuta uz učinak od poena.

Bonus video: