Peković u Partizanu od sljedeće nedjelje

Popularni Pekmen dres "crno-bijelih" je obukao 2005. godine, prešao iz Atlasa, i za tri sezone postao jedan od najboljih igrača na Starom kontinentu
0 komentar(a)
Nikola Peković, Foto: NLB LIGA
Nikola Peković, Foto: NLB LIGA
Ažurirano: 11.08.2011. 19:34h

Kapiten reprezentacije Crne Gore i centar Minesote Nikola Peković na putu je da se nakon tri sezone (dvije u Panatinaikosu i jedne u NBA ligi) vrati u Partizan i igra do završetka lok-auta.

Predsjednik “crno-bijelih” Predrag Danilović obavio je razgovor sa Pekovićem u Ljubljani.

"Blizu smo dogovora sa Partizanom, početkom naredne nedjelje trebalo bi da bude sve završeno", rekao je za beogradske medije Miodrag Ražnatović, menadžer našeg reprezentativca.

Peković će se priključiti Beograđanima nakon završetka Evropskog prvenstva u Litvaniji.

Popularni Pekmen dres "crno-bijelih" je obukao 2005. godine, prešao iz Atlasa, i za tri sezone postao jedan od najboljih igrača na Starom kontinentu.

"Dovođenje igrača na pola sezone nije odlika Partizana, ali s obzirom na to da vrlo dobro znamo o kome se radi, odlučili smo se na taj mali rizik. Kako sada stvari stoje, 99 odsto će do Nove godine biti gotov NBA lok-aut, što faktički znači da bi Nikola cijelu prvu fazu Evrolige proveo u Partizanu. Zato smo odlučili da počnemo razgovore sa njim, jer smatramo da bismo sa Pekovićem imali lijepe šanse da se plasiramo u Top 16 fazu. Istina, nije karakteristično za Partizan da dovodi igrače na pola godine, ali ovo je čovjek koga svi dobro poznajemo", kazao je sportski direktor Partizana Dragan Todorić.

Bonus video: