Perović: Uradili smo odlične stvari, ali sada hoćemo više

2 komentar(a)
KK Sutjeska, Foto: KK Sutjeska
KK Sutjeska, Foto: KK Sutjeska
Ažurirano: 11.09.2014. 19:28h

Nakon što su se odlučili za nastup u Balkanskoj ligi, čelnici KK Sutjeska angažovali su pojačanja od kojih se očekuje da u narednom periodu unaprijede igru „plavih”.

Tim povodom danas je održana konferencija za novinare, na kojoj su predstavljena pojačanja - Nemanja Arsić, Nemanja Vranješ i Nikola Pavlićević.

"U sezonama koje su iza nas uradili smo nešto o čemu su mnogi klubovi i mnoge uprave prije nas samo sanjali. Isto želimo da ponovimo, ali i da napravimo nešto više na međunarodnoj sceni. Taj iskorak je naš debi u Balkanskoj ligi. Uradili smo odlične stvari u proteklom periodu i sada hoćemo više. U životu je najvažnije imati viziju. Ako znaš šta hoćeš, onda znaš i kako to da postigneš. Povećali smo budžet, naša vrata smo široko otvorili i zadovoljni smo saznanjem da grad i gradonačelnik Grbović vjeruju u naš projekat", rekao je Darko Perović, prvi čovjek kluba.

Predsjednik Nikšićana je uvjeren da će ekipa izdržati naporan ritam utakmica na više frontova.

"Imam puno povjerenje u igrače, stručni štab, kao i u ljude zaposlene u klubu. Stvorili smo jak tim, ali se ne zavaravamo jer ima još dosta posla. Svojim radom podigli smo ne samo rejting klubu, već i svoj, ili bolje reći postali smo reper uspješnosti. Obećavam veći angažman i maksimalno profesionalan pristup".

Perović je poručio da će biti nastavljen program forsiranja igrača poniklih u gradu pod Trebjesom.

"Izuzev Arsića, svi ostali košarkaši ponikli su u našem gradu. Mislim da je to ispravan koncept, da šansu dajemo našoj djeci. Želimo njihovu potpunu afirmaciju. Podsjećanja radi, u mladim reprezentativnim selekcijama ovog ljeta imali smo desetak članova, što je za svaku pohvalu", zaključio je Perović.

Spisak pojačanja za narednu sezonu nije završen. Naime, narednih dana očekuje se dolazak kvalitetnog krilnog centra.

Bonus video: