Pol Džordž na parketu tek u novembru

"Trenutno sve ide po planu, sezona skoro počinje, ali zadovoljan sam kako oporavak napreduje", kazao je novi košarkaš Klipersa
1107 pregleda 0 komentar(a)
Džordž na presu, Foto: Reuters
Džordž na presu, Foto: Reuters

Pol Džordž neće igrati predsezonske utakmice za Los Anđeles Kliperse i nada se da će na parketu biti u novembru. To znači da Klipersi na bar šest prvih mečeva neće moći da računaju na njega.

Džordž je rekao da da će biti van parketa cijeli oktobar zbog operacija koje je tokom ljetnje pauze imao na oba ramena.

Pred medija dan Klipersa, Džordž je novinarima rekao da se još uvijek oporavlja.

"Trenutno sve ide po planu, sezona skoro počinje, ali zadovoljan sam kako oporavak napreduje. Neću igrati predsezonu. Trenutno je tako da neću igrati cijeli oktobar zapravo. Ali, vidjećemo. Sada je početak novembra vrijeme koje je određeno za povratak", rekao je Džordž, prenosi Sport klub.

Za Kliperse sezona počinje 22. oktobra derbijem sa Lejkersima, a zatim im slijede mečevi sa Golden Stejt Voriorsima, Finiks Sansima, Šarlot Hornetsima, Juta Džezom i San Antonio Sparsima.

Džordž je imao jednu operaciju u maju, a zatim još jednu u junu, da bi u Kliperse bio trejdovan u julu. Propustio je cijeli trening kamp i kompletne pripreme, a očigledno će propustiti i neke važne mečeve na startu sezone.

Bonus video: