Popović: Dobar početak, navijači su nas dizali kada je trebalo

U ponedjeljak od 18 i 45 je duel sa Francuzima, u gradiću Mujeron le Kaptif. "Trikolori" su neočekivano u prvom kolu ubjedljivo izgubili od Njemačke u gostima 83:69
1404 pregleda 0 komentar(a)
Petar Popović na meču sa Britanijom, Foto: Savo Prelević
Petar Popović na meču sa Britanijom, Foto: Savo Prelević

Najbolji crnogorski košarkaši rano jutros su krenuli na put u Francusku, nakon rezultatski dobro obavljenog posla na startu kvalifikacija za Eurobasket 2021. godine.

Crna Gora je sinoć pobijedila Veliku Britaniju u Morači 81:74 i napravila prvi korak ka završnici.

"Ovo je prvi 'prozor' sa novim selektorom i mislim da smo dobro odreagovali. Prikazali smo dobru igru, ali ne u kontinuitetu. Počeli smo odlično, ali smo onda protivnicima dozvolili da se vrate u meč laganim trojkama. U trećoj četvrtini smo ponovo stekli veliku prednost, opet je ispustili, ali smo na kraju slavili pristojnom razlikom", kazao je Petar Popović.

U trenucima kada su Britanci prijetili navijači su pomogli nacionalnom timu.

"Kad god nam je falilo energije i kada god smo malo zastali, navijači su nam dali vjetar u leđa i pokazali da su uvijek tu za nas”, kazao je Popović.

U ponedjeljak od 18 i 45 je duel sa Francuzima, u gradiću Mujeron le Kaptif. "Trikolori" su neočekivano u prvom kolu ubjedljivo izgubili od Njemačke u gostima 83:69.

“Rasterećeno ćemo ući u meč Francuzima. Želimo da pružimo što bolji otpor i da iskoristimo eventualnu šansu za pobjedu”, zaključio je Popović.

Bonus video: