Popravnog više nema

Nema nepoznanica među ekipama, na domaćem parketu, jednostavno kako znamo i umijemo moramo opravdati ulogu favorita i stići do trijumfa - kaže Radovan Pešić
118 pregleda 0 komentar(a)
Radovan Pešić, Foto: ARHIVA VIJESTI
Radovan Pešić, Foto: ARHIVA VIJESTI
Ažurirano: 05.04.2011. 19:56h

Košarkaši Mornara motivisani i spremni očekuju treći meč, najvažniji ove sezone, u doigravanja za plasman na fajnl-for Balkanske lige sa odličnom ekipom Ulcinja.

Iako su Barani u prethodna dva meča (Balkanska liga, domaći šampionat) doživjeli dva poraza, samopuzdanje im nije poljuljano.

Naprotiv izabranici Đorđija Pavićevića vjeruju da će u meču sjutra veče, kada je najvažnije, prikazati pravo lice i da će slaviti

- Respektujemo ekipu Ulcinja, koja je u prethodnim mečevima pokazala da ima kvalitet i snagu da se ravnopravno suprotstavi najboljim timovima u našoj zemlji. Ipak, naš cilj je jasan, i isključivo je vezan sa plasman na završni turnir Balkanske lige. Nema nepoznanica među ekipama, na domaćem parketu, jednostavno kako znamo i umijemo moramo opravdati ulogu favorita i stići do trijumfa, a samim tim i završnog turnira koji nam je bio cilj od samog starta lige. Očekujem da će dvorana “Topolica” biti ispunjena kao nikada do sada, jer sam ubijeđen da će nam naši vjerni navijači dati dodatni vjetar u leđa koji je neophodan u ovakvim mečevima – istakao je kapiten Mornara Radovan Pešić.

Ulcinjani su prvo savladali Mornar u revanšu baraža za plasman među četiri najbolja tima u Balkanskoj ligi, a potom su bili nadomak senzacije u meču protiv Budućnosti.

Upravo ta dva izdanja daju nadu učenicima Nikole Milatovića da sjutra uveče u Baru mogu do trijumfa, što bi bio veliki uspjeh za ovu ekipu.

Ulcinjani iz meča u meč igraju sve bolje i vjeruju da još jednom za sedam dana mogu savladati komšije iz Bara.

- Maksimalno smo motivisani i spremni da izginemo na terenu kako bi uspisali trijumf, što bi bio najbolji rezultat u istoriji kluba. Ovo je utakmica u kojoj se samo pobjeda pamti, a mislim da smo više od Mornara prikazali u prethodna dva meča, a u prvom smo bili blizu trijumfa. Malo nas je poremetila povreda našeg najboljeg igrača Miloša Đurišića, koji će biti u sastavu, ali je pitanje koliko će igrati. Međutim, i bez njega smo protiv Budućnosti igrali sjajno i to treba da nam bude putokaz za ovaj duel. Očekujem tešku i neizvjesnu utakmicu u kojoj će publika da uživa - istakao je Milatović.

Bonus video: