Prava šansa za prvu pobjedu u gostima

Košarkaši Lovćena večeras (18 sati) gostuju sarajevskom Sparsu, u meču desetog kola ABA2 lige
564 pregleda 0 komentar(a)
Miloš Popović, Foto: Novak Abramović
Miloš Popović, Foto: Novak Abramović

U prethodnih devet kola ABA2 lige kod košarkaša Lovćen Bemaxa su dvije konstante - pobjede kod kuće (četiri) i porazi u gostima (pet).

Šesti pokušaj, sa, vjerovatno, najvećim šansama do sada da se domognu prve pobjede na strani Cetinjani imaju večeras u Sarajevu protiv Sparsa (18 sati), jedine ekipe bez pobjede.

“Gostujemo timu za koji znamo da ima dosta kvaliteta i neće nas zavarati njihov dosadašnji učinak koji nije realan. Mi smo u usponu forme, i vjerujem da ćemo pružiti mnogo bolju igru nego na prethodnim gostovanjima, i iskoristiti svaku priliku koja se ukaže da pobijedimo”, ističe trener Lovćena Zoran Kašćelan.

Lovćen je prole sezone dobio oba međusobna duela.

“Nakon nekoliko vezanih pobjeda idemo na gostovanje ekipi koja do sada nije ostvarila nijedan trijumf u dosadašnjem dijelu takmicenja, ali nas to ne treba da zavrava, jer se radi o jednoj odličnoj ekipi koja će sigurno u nastavku takmičenja igrati bolje, dok mi sa druge strane tražimo prvu pobjedu u gostima. Nadam se da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu, i ako nam se ukase prilika probaćemo da ih savladamo", rekao je Miloš Popović, krilni centar Lovćena.

Bonus video: