Radonjić: Bez euforije

"Da smo ovakav tim dobili i sa jedan razlike, bio bi to veliki uspjeh, a ovo je nešto zaista sjajno, da ne upotrebim neku drugu riječ", naglasio strateg "plavih"
71 pregleda 2 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Denis Dukovski
Dejan Radonjić, Foto: Denis Dukovski
Ažurirano: 20.02.2013. 21:34h

Dejan Radonjić, trener Budućnost Volija, bio je, sa razlogom, srećan nakon meča protiv Banvita i plasmana u četvrtfinale Evrokupa

"Nešto posebno reći nakon ove velike pobjede je zaista teško. Treba ostati miran, bez euforija, čemu smo mi skloni. Što se samog meča tiče, odbrana je bila briljantna svih 40 minuta, sveli smo Banvit na 50 poena, što može malo koja ekipa u Evropi. Bili smo mirni u napadu, nismo razmišljali o razlici. Da smo ovakav tim dobili i sa jedan razlike, bio bi to veliki uspjeh, a ovo je nešto zaista sjajno, da ne upotrebim neku drugu riječ. Čestitke igračima, hvala navijačima, bila je sjajna atmosfera. Već sada moramo da razmišljamo o Zadru, samo se nadam da će ovaj uspjeh ostaviti pozitivan trag na nas”.

Orhun Ene, trener Banvita, čestitao je domaćinu na pobjedi, a potokm nastavio.

„Igrali smo loše, nismo, što se kaže, ostavili srce na terenu. Budućnost je odigrala sjajnu odbranu od početka do kraja meča. Promašili smo više otvorenih šuteva, a Budućnost je bila apsolutno bolja. Veoma loše veče za nas, ostaje nam sada šampionat Turske, nadam se da će biti bolje. Želim Budućnosti sreću u nastavku Evrokupa”.

Bonus video: