Radonjić: Budućnost je izazov, ali želimo novu pobjedu

8 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Beta
Dejan Radonjić, Foto: Beta
Ažurirano: 01.11.2014. 19:51h

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da se nada da će crveno-bijeli nastaviti sa dobrim partijama i zabilježiti pobjedu protiv Budućnosti u 6. kolu Jadranske lige, koja bi ih zadržala na liderskoj poziciji.

"Iza nas su velika fizička i emotivna pražnjenja, nalazimo se u žestokom ritmu. Pred nama je novi, veliki izazov, a Budućnost, kao i mi, još uvijek nema poraz u Jadranskoj ligi. Prirodno je što je ovaj meč proglašen derbijem kola i neophodno je da koncentracija i motivacija budu na visokom nivou", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Radonjić je dodao da je Budućnost napravila odličan posao u prelaznom roku, a posebno je istakao dolazak nekadašnjeg igrača Zvezde Omara Kuka.

"Angažovali su kvalitetne i iskusne igrače i imaju velike ambicije. Po organizaciji i snazi to je tim koji sa punim pravom ima evroligaške ambicije. U Pionir dolaze nakon važne pobjede u Evrokupu na gostovanju u Poljskoj i to je potvrda da se nalaze u dobroj formi, što garantuje interesantan i jako težak meč", naveo je Radonjić.

Radonjić je pozvao navijače da na meču protiv crnogorskog šampiona ispune tribine, kako bi pomogli timu da ostvari novu pobjedu.

"Potrebno je napraviti takav ambijent u kome će naša mlada ekipa prevazići sve poteškoće i uspješno odraditi posao koji je pred njom. Naš cilj je da oscilacije svedemo na minimum, a podrška navijača tu ima veoma važnu ulogu. Nadam se da će Pionir biti pun i da ćemo u takvoj atmosferi savladati Budućnost", zaključio je Radonjić.

Utakmica 6. kola Jadranske lige između Crvene zvezde i Budućnosti igra se sjutra od 21 sat u hali Pionir.

Bonus video: