Radonjić: Ima emocija, nije jednostavno

"Ključ meča je odbrana i ko je odigra bolje, biće pobjednik", naglasio Boban Marjanović
2 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Abaliga.com
Dejan Radonjić, Foto: Abaliga.com
Ažurirano: 25.01.2015. 14:47h

Dejan Radonjić se opet vraća u „Moraču”, gdje je prošle godine dočekan ovacijama, ali na terenu nije imao popusta.

Njegov tim je poražen, a pred novi meč u rodnom gradu hvali svoj nekadašnji tim.

"Za Budućnost i nas dobra prilika da se igra lijepo i da svi uživaju u jednoj predstavi koja nas očekuje. Budućnost odigrala fantastičnu sezonu sa tri poraza, a mi smo u dobroj situaciji, tako da mirno ulazimo u meč. Poslije Barselone mi dolazimo da igramo protiv tima koga nije lako dobiti u Podgorici. Znamo sve to, kao i priču koliko već godina Crvena zvezda nije dobila u Podgorici, tako da nije adekvatno sada razmišljati o tome”, rekao je Radonjić.

On ne smatra da je zasutavljanje Omara Kuka i Džej Ar Rejnoldsa dovoljno za slavlje.

"Budućnost je u dobroj formi, mislim da ključ nije Kuk ni Rejnolds, jer Šehović igra izvanredno, unutrašnja linija je takođe dobra. Imaju dug roster i kada smo već kod ključeva pobjede, realno je pričati da odigramo dobro, ali razmišljamo i o Albi”.

Kao i prošle godine i sada je ponovio da mu nije svejedno igrati u glavnom gradu Crne Gore.

"Ima emocija, nije baš jednostavno”.

Plej Stefan Jović očekuje težak meč i pobjedu.

"U prvom dijelu šampionata smo odigrali jedna zanimljiv meč, gdje smo slomili otpor Budućnosti tek u posljednjoj četvrtini. Biće težka meč, daćemo sve od sebe da odigramo maksimalno i dobijemo. Nema alibija u umoru. Moramo da igramo agreisvnu odbranu, jer ako tako ne bude, imaćemo problema. Budućnost ima dobre plejmejkere, dobre šutere i moraćemo dobro da skačemo, što je bio problem u proteklom periodu. Nismo pričali o negativnom skoru, ne treba se opetrećivati time, ali ćemo se potruditi da to prekinemo”

Boban Marjanović bi trebalo, uz Markusa Vilijamsa, da bude opasnost broj jedan za Podgoričane.

"Težak meč je pred nama, Budućnost igra odlično, posebno kući. Ključ meča je odbrana i ko je odigra bolje, biće pobjednik. Prošle sezone je bila puna hala, bilo je teško igrati, očekivalo se da ćemo dobiti, ali smo promašivali u finišu i očekujem da će sada biti bolje”, zaključio je gorostasni centar.

Bonus video: