Radonjić: Iza nas je fenomenalna godina

"Zadovoljstvo je za nas veće tim prije što smo dobili ekipu koja je prva na tabeli i koja je do meča sa nama imala dva nesrećna poraza", istakao strateg "plavih"
1 komentar(a)
KK Budućnost Voli, Foto: ABA liga
KK Budućnost Voli, Foto: ABA liga
Ažurirano: 24.12.2012. 23:01h

Budućnost Voli na desetodnevnu pauzu odlazi sa skorom od osam pobjeda i sedam poraza, čime ostaje u trci za završni turnir. U posljednjem meču u 2012. godini, u “Morači” je pala Igokea.

“Zadovoljstvo je za nas veće tim prije što smo dobili ekipu koja je prva na tabeli i koja je do meča sa nama imala dva nesrećna poraza. Utakmica je bila interesantna za gledanje, sa dosta taktičkih i tehničkih detalja. Iza nas je fenomenalna godina. Čestitam predjedniku Draganu Bokanu, svima u klubu, saradnicima u stručnom štabu, igračima, predstavnicima medija na svemu što smo do sada uradili. Nadam se da će i u novoj godini biti na adekvatnom nivou, što neće biti nimalo jednostavno. Od svih ekipa koje su igrale na dva fronta, mi smo imali najmanje oscilacija. Šteta je što nismo odradili pripreme kompletni, što smo imali težak raspored u prvih šet kola, jer sam siguran da bi imali koju pobjedu više. Siguran sam da Budućnost izgleda mnogo bolje nego što je izgledala u prvom kolu”, istakao je Dejan Radonjić, šef struke Budućnost Volija.

Dragab Bajić, strateg Aleksandrovčana, sportski je priznao poraz i poželio Podgoričanima da u nastavku ispune postavljene ciljeve.

“Prije svega zahvalio bih se na gostoprimstvu, a potom i čestitao ekipi Budućnosti na zasluženoj pobjedi. Pripremao sam moje igrače na agresivnu odbranu koju igra domaćin, ali se nismo navikli, posebno u prvoj četvrtini. Osim toga, domaćin je imao nekoliko skokova u napadu, što je u velikoj mjeri odredilo dalji tok meča. U drugom poluvremenu smo pokušali da igramo našu igru, ali uz sitne greške i dvije važne trojke, koje je Budućnost pogodila, poraženi smo”, rekao je strateg Igokee.

Bonus video: