Radonjić: Loše prvo poluvrijeme

Porazom od Partizana, Budućnosti ostaje velika borba za fajnl-for u Beogradu, na kojem je praktično već Igokea
1 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Beta
Dejan Radonjić, Foto: Beta
Ažurirano: 19.01.2013. 23:42h

Dejan Radonjić, trener Budućnost Volija, bio je nezadovoljan igrom svojih izabranika.

“Jako slab prvi dio je odredio tok meča. Koncentracija je bila nedovoljna za ovakav nivo. Moguće je da je pad koncentracije i energije rezultat zamora, ali to ne može da bude alibi. Pokušali smo u drugom dijelu da se vratimo, ali sa 15 skokova manje i slabim šutom nismo mogli mnogo da učinimo”, rekao je radonjić.

Porazom od Partizana, Budućnosti ostaje velika borba za fajnl-for u Beogradu, na kojem je praktično već Igokea.

“Igokea je najbliža tom mjestu. Mi smo iz objektivnih razloga na startu ispustili neke stvari. Da nije bilo tih loših momenata, imali bismo pobjedu više. Ali i dalje imamo želju da budemo u četiri, iako je jako teško. Igrama smo pokazali da možemo na fajnl-for”, objasnio je strateg Podgoričana.

Sa druge strane, sasvim razumljivo, zadovoljstvo u taboru srpskog šampiona.

“Budućnost je dobar kolektiv. Nije iznenađenje to što u Jadranskoj ligi i Evrokupu postiže dobre rezultate. Bili su dodatno motivisani zbog našeg demonstriranja moći u Podgorici. Odigrali smo dobro prvo poluvrijeme, poslije je na povećanu razliku bilo malo opuštanja u odbrani i napadu. Tu su neke naše rezerve. Moramo te prazne minute da isključimo. Veliko hvala publici, koja je bez obzira na kasni termin utakmice i loše vrijeme u Beogradu došla i pružila nam maksimalnu podršku”, istakao je Duško Vujošević.

Bonus video: