Radonjić: Pobijedili smo, to je najvažnije

"U jednom trenutku smo djelovali zadovoljavajuća, u drugom zabrinjavajuće i očigledno da je to postala neka konstanta ove sezone", naglasio šef struke Podgoričana
0 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Denis Dukovski
Dejan Radonjić, Foto: Denis Dukovski
Ažurirano: 16.02.2013. 21:14h

Budućnost Voli je savladala Široki, ali Dejan Radonjić ne može biti zadovoljan igrom. Njegovi izabranici igrali su sa dosta oscilacija.

“Zadovoljni smo pobjedom, a to je najvažnije u ovom trenutku. Odbrana je bila dobra, primili smo 57 poena, ali smo pravili neke greške kojima su se oni vraćali u igri. Što se tiče defanzive, nemam zamjerki, ali napad nije funkcionisao. U jednom trenutku smo djelovali zadovoljavajuća, u drugom zabrinjavajuće i očigledno da je to postala neka konstanta ove sezone. Naredni period ćemo pokušati da iskoristimo da malo više treniramo, jer od 5. januara praktično nismo mogli da povežemo dva treninga”, istakao je Radonjić.

Damir Vujanović, trener Širokog, čestitao je domaćina na zasluženoj pobjedi.

“Više su željela pobjedu. Loše smo odigrali napadački, promašili smo mnogo zicera, a dozvolili smo domaćinu dosta ofanzivnih skokova. Znali smo da igraju agresivno 40 minuta, da im je ofanzivni skok jedan od najjačih aduta. Vraćali smo se nekoliko puta iz velikog minusa, a na minus pet nismo iskoristili nekoliko polukontri. Da smo to pogodili, došli bi u egal završnicu. Želim ekipi Budućnosti da prođe dalje u Evrokupu.

Bonus video: