Radonjić: Pokušaćemo da iznenadimo Partizan

Motivacije ne nedostaje, pokušaćemo da iznenadimo Partizan", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare.
2 komentar(a)
Mihailović i Radonjić, Foto: Savo Prelević
Mihailović i Radonjić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.10.2012. 13:40h

Na krilima fenomenalne igre i ubjedljive pobjede protiv Solnoka u Mađarskoj, košarkaši Budućnost Volija dočekuju nedjeljni duel sa Partizanom u “Morači”. Prošle sezone “plavi” su savladali srpskog šampiona.

Međutim, od tada do danas dosta stvari se promijenilo. Prije svega, promijenjena su oba tima, šansu su dobili mladi igrači željni dokazivanja, što najavljuje košarkaški spektakl.

"Lijepa prilika da u Podgorici imamo lijepo košarkaško veče. Imaćemo priliku da vidimo dvije mlade ekipe. Partizan je ove godine u dosta izmijenjenom sastavu, kao i Budućnost. Meč koji su odigrali sa CSKA najbolji je pokazatelj njihovog talenta i kvaliteta. Očekujemo podršku navijača. Motivacije ne nedostaje, a ovo je prilika da pokažemo na terenu koliko vrijedimo. Pokušaćemo da iznenadimo Partizan. Potrebna je konstantna igra svih 40 minuta, kako bi se savladali Beograđani", istakao je Dejan Radonjić, trener Budućnost Volija.

Strateg Podgoričana je naglasio da mečevi protiv “crno-bijelih” uvijek donose dodatnu motivaciju.

"Protiv CSKA je Partizan na spoljnim pozicijama bio jako kvalitetan. I ove godine oni žele da budu u prednosti u odnosu na ostale timove. Kvalitetnom igrom i kolektivnom odbranom, pokušaćemo da otupimo taj njihov kvalitet koji je evidentan. Igrati protiv Partizana je motiv više, ne samo zbog činjenice da su najbolji i najveći tim iz regiona, kao i jedan od najvećih u Evropi. Sama ta činjenica dovoljno govori o posebnosti igranja protiv Patizana. I ne samo sada, nego i kada sam bio igrač", objasnio je Radonjić.

Bek Vladimir Mihailović je u prethodna četiri kola igrao na reprezentativnom nivou. Pred duel sa Beograđanima nada se trijumfu.

"Radi se o veoma kvalitetnoj i talentovanoj ekipi. To su upravo pokazali protiv CSKA. Međutim, mi igramo kući, pred našim navijačima. Moramo da branimo naš teren, što ćemo, nadam se, uz njihovu podršku i uraditi. I ovom prilikom ih pozivam da dođu u što većem broju", zaključio je Mihailović.

Ulaznice se mogu kupiti na šalterima sportskog centra Morača, danas i sjutra od deset do 16 sati, kao i u nedjelju od 15 do 19 sati.

Cijena ulaznica je pet eura za tribine i deset za parter.

Bonus video: