Radonjić: Svaka pobjeda u Evroligi je velika

3 komentar(a)
Dejan radonjić, Foto: KK Crvena zvezda
Dejan radonjić, Foto: KK Crvena zvezda
Ažurirano: 22.12.2016. 21:04h

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su njegovi košarkaši ostvarili veliku pobjedu večeras protiv Real Madrida i da će se ekipa truditi da nastavi sa dobrim rezultatima u Evroligi ove sezone.

"Za nas je svaka pobeda u Evroligi velika, izuzetna. Veoma sam zadovoljan što smo još jednom dobro igrali. Kada se dobije Real, naravno da se navijačka strast diže do maksimuma, što je i normalno. Ali, mi koji smo na poslu moramo da računamo drugačije, trezveno", rekao je Radonjić novinarima poslije utakmice.

Zvezda je ostvarila veliku pobjedu u 14. kolu Evrolige, pošto je u Beogradu bila bolja od Real Madrida sa 82:70. To je šesti trijumf u 14 utakmica crveno-bijelih u Evroligi.

Radonjić je naveo da je zadovoljan igrom svoje ekipe, za koju je rekao da je bila pametna, koncentrisana, odgovorna i bez mnogo grešaka.

"Ovo su bolji protivnici od nas, to je iskreno i istinito. Nema laži i prevara, dizanja i spuštanja, pravimo velike rezultate i ove sezone, za sada. Trudićemo se da bude još, a tek ćemo vidjeti dokle će to da nas dovede. Ovo su nevjerovatna opterećenja. Pokazali smo da sa svima možemo da budemo ravnopravni, iako ćemo negdje da gubimo, a negdje da dobijamo", kazao je trener crveno-belih.

On nije želio mnogo da govori o ekipi CSKA, narednom protivniku u Evroligi, s obzirom na to da će crveno-bijeli prije toga igrati protiv Cedevite u Jadranskoj ligi.

"CSKA je favorit, još veći nego Real, ali prvo Cedevita, pa onda sve ostalo. Igramo velike utakmice. Treba da uživamo u svemu tome, a trudićemo se da sve obradujemo što je više moguće", kazao je trener Zvezde.

Zvezda će u sljedećem kolu Evrolige dočekati ekipu CSKA iz Moskve, sljedećeg četvrtka u Areni.

Bonus video: