Radović: Igrali smo 20 minuta, a zatim bez kontakta, energije...

Crna Gora je poražena od Francuske 85:66, nakon što je domaćin u posljednjoj četvrtini serijom 15:0 za šest minuta napravio veliku prednost
3511 pregleda 16 komentar(a)
Boško Radović, Foto: FIBA
Boško Radović, Foto: FIBA

Selektor košarkaša Crne Gore Boško Radović kazao je da je njegov tim izgubio od najbolje ekipe u grupi, protiv koje ne može da se igra 20 minuta ako se želi dobar rezultat.

Crna Gora je poražena od Francuske 85:66, nakon što je domaćin u posljednjoj četvrtini serijom 15:0 za šest minuta napravio veliku prednost.

"Mojim igračima sam rekao pred meč da protiv Francuske moramo da igramo 40, a ne samo 20 minuta. To se dogodilo, tako nismo mogli da iznenadimo Francusku. Poslije 20 minuta igrali smo bez energije, loše smo branili reket. Jednostavno, igrali smo loše", kazao je Radović.

Na pitanje francuskih novinara da li je odbrana na Džastinu Kobsu, koji je meč završio sa samo četiri poena, bila ključ utakmice, Radović je odgovorio:

" Ofanzivni skok i odbrana su bili ključ. Kada smo kontrolisali skok imali smo minus dva. Kada smo počeli da igramo bez jakog kontakta, bez agresivnosti - izgubili smo ubjedljivo".

Bonus video: