Radulović: Klub je preduzeo sve da ne dođe do sukoba

"Imali smo dva sastanka, jedan u četvrtak i drugi u petak u Upravi policije zajedno sa pripadnicima specijalne policije i sekjuriti agencije", istakao jedan od čelnika kluba iz Njegoševog parka
75 pregleda 0 komentar(a)
Košarka tuča, Foto: Savo Prelević
Košarka tuča, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 21.10.2012. 23:23h

Teže od poraza od Partizana, čelnicima crnogorskog šampiona pala su dešavanja prije meča.

Direktor "plavih" Slavko Radulović nije bio previše raspložen za priču, sa razlogom, ali je ipak pristao da objasni šta je prethodilo duelu Budućnost Volija i Partizana.

"Utakmica je bila visokog rizika, a klub je preduzeo sve mjere da do ovoga ne dođe. Imali smo dva sastanka, jedan u četvrtak i drugi u petak u Upravi policije zajedno sa pripadnicima specijalne policije i sekjuriti agencije. Oni su procijenili koliko je ljudi potrebno da obezbjeđuje meč. Mislim da organizacija oko „Morače” nikada nije bila bolja, nije bilo mogućnosti da dođe do sukoba".

"Štampali smo 500 ulaznica manje, niko nije mogao da uđe bez karte, a vrata dvorane su bila otvorena praktično do pred sam početak meča. Do koga je bilo, ko je napravio propust, ne mogu da pričam. U ime kluba mogu da kažem da mi je žao što se ovo desilo, žao nam je i svih povrijeđenih, jer ih ima, koliko smo čuli. Jedina sreća je što niko nije teže stradao. U svemu ovome klub je izgubio najviše", rekao je Radulović za "Vijesti".

Kako je moguće da su „varvari” unijeli pirotehnička sredstva na tribine. Zar nije bilo kontrole?

"Koliko ja znam, njih je kontrolisao po jedan pripadnik sekjuritija i policije. Kako su unijeli pirotehniku na tribine i ko je zakazao, to zaista nije pitanje na koje mogu da odgovorim. Tu je bilo i momaka koje smo posebno angažovali da ne puštamo nikoga bez karte, ali oni nisu pretresali navijače. Jasno je da je propusta bilo, treba da se utvdi ko je zakazao", zaključio je Radulović.

Bonus video: