Rajs se izvinio: Uradiću sve da ostvarimo nešto što Crna Gora nije nikada ranije

"Najavljujem da ću učiniti sve što je potrebno kako bih pomogao timu da pobjeđuje i ostvari nešto što ova država nije ostvarila nikada ranije", kazao je Rajs u obraćanju saigračima, stručnom štabu i crnogorskoj javnosti, a koje prenosi zvanični sajt KSCG
116 pregleda 22 komentar(a)
Tajris Rajs, Foto: Beta/AP
Tajris Rajs, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 28.08.2017. 19:45h

Plejmejker reprezentacije Crne Gore Tajris Rajs izvinio se saigračima i selektoru nacionalnog tima Bogdanu Tanjeviću uoči večerašnjeg treninga zbog reakcije na prijateljskoj utakmici protiv Turske u Istanbulu, saopšteno je iz KSCG.

Rajs je nepristojno i neprofesionalno reagovao tokom meča u Istanbulu, glasno i drsko negodovao kada ga je trener zamijenio...

"Prije svega želim da uputim izvinjenje selektoru Tanjeviću i saigračima zbog mojih postupaka tokom posljednje pripremne utakmice protiv Turske. To je bila samo loša reakcija i frustracija, koju sam iskazao u pogrešno vrijeme. Ne postoji loša krv, niti narušen odnos sa bilo kojim igračem ili trenerom. Bio je to samo moj loš postupak. Ponekad se ovakve stvari dešavaju tokom nadmetanja i uvijek izgledaju gore nego što stvarno jeste", prenosi sajt KSCG Rajsove riječi.

Američki košarkaš sa našim pasošem je o svemu "razgovarao sa trenerom i saigračima".

"Svjestan sam svega što je rečeno i možda to i zaslužujem u ovom trenutku, ali mi smo kao tim u dobrom raspoloženju i vjerujemo jedni u druge. Još jednom se izvinjavam i najavljujem da ću učiniti sve što je potrebno kako bih pomogao timu da pobjeđuje i ostvari nešto što ova država nije ostvarila nikada ranije", kazao je Rajs u obraćanju saigračima, stručnom štabu i crnogorskoj javnosti, a koje prenosi zvanični sajt KSCG.

Bogdan Tanjević će sjutra saopštiti spisak igrača koji u četvrtak putuju na Eurobasket.

Bonus video: