Repeša: Intezivan meč, ne mogu da budem nezadovoljan

”Borili smo se do kraja. Moramo nastaviti ovako da igramo, mislim da smo na pravom putu. Imali smo i novog igrača Vilijamsa, koji je odradio samo jedan trening sa nama. Treba još da uđe u sistem, pa će biti još bolje”, dodao je Repeša
612 pregleda 0 komentar(a)
Jasmin Repeša, Foto: Filip Roganović, Filip Roganović, Filip Roganović
Jasmin Repeša, Foto: Filip Roganović, Filip Roganović, Filip Roganović
Ažurirano: 23.09.2019. 08:10h

Košarkaši Budućnost Volija izgubili su Žalgirisa u Kaunasu 84:76, još čekaju pobjedu u gostima u Evroligi, ali Jasmin Repeša nije nezadovoljan.

”Prije utakmice sam igračima rekao da je privilegija igrati u Kaunasu. Velika tradicija, sjajna atmosfera, koja vas tjera da date sve od sebe. Ne mogu da budem nezadovoljan nakon meča. Žalgiris je pobijedio zasluženo, ali mi smo odigrali prillično dobro. Griješili smo u pojedinim trenucima meča, a na ovom nivou kad pravite toliko grešaka, teško je pobijediti”, kazao je Repeša.

”Borili smo se do kraja. Moramo nastaviti ovako da igramo, mislim da smo na pravom putu. Imali smo i novog igrača Vilijamsa, koji je odradio samo jedan trening sa nama. Treba još da uđe u sistem, pa će biti još bolje”, dodao je Repeša.

Budućnost imala dosta problema sa sastavom...

”Falio nam je Goga Bitadze, koji je nevjerovatno važan za tim. Tri igrača su bila sa reprezentacijom i ostvarila važnu pobjedu. Ne žalimo se, moramo da nastavimo da igramo dobro. Bio je intezivan, odličan meč za gledanje”, rekao je Repeša.

Trener Žalgirisa Šarunas Jasikevičijus je kazao da je "u ovom trenutku pobjeda najvažnija".

"Kad vam nedostaju pobjede i igrači, izgleda da je jako teško doći do trijumfa. Skinuli smo teret s leđa, ali sadmoramo da popravimo našu igru. Ne možemo da nastavimo da igramo na ovakav način, mi smo mnogo bolji tim nego što trenutno to pokazujemo. Nakon nekoliko dana odmora, nadam se da ćemo u narednim sedmicama početi da pokazujemo naše pravo lice", rekao je Jasikevičijus.

Bonus video: