Repeša: Izvinjavam se ako je neko uvrijeđen ili povrijeđen na bilo koji način

"Ako je bilo ko uvrijeđen, povrijeđen na bilo kojim način, bilo čim - lično se izvinjavam. Mislim da je to sa moje strane korektno. Ne znam šta da radim, da uzmem pištolj i ubijem se, ili pobjegnem od svih vas. Mislim da atmosfera nije bila ni blizu onoga što je bilo u Beogradu", rekao je Repeša
10256 pregleda 7 komentar(a)
Sa utakmice Budućnost Voli - Crvena zvezda, Foto: Savo PRELEVIĆ
Sa utakmice Budućnost Voli - Crvena zvezda, Foto: Savo PRELEVIĆ

Trener Budućnost Volija Jasmin Repeša čestitao je igračima na "istrajnosti" da dođu do pobjede protiv Crvene zvezde u trećem meču finala ABA lige.

“To nije bilo lako nakon pet poraza od Zvezde. Igrali smo sa previše emocija u prvom dijelu, što je dovelo do grešaka, uz njihov fantastičan šut. Imali smo odličan rezultat na poluvremenu, s obzirom na sve. U drugom dijelu smo odigrali jako dobro u odbrani i to je presudilo", kazao je Repeša.

Atmosfera je probudila emocije, rekao je trener Budućnosti...

"Ali, ono što su oni pogodili nije realno, pogodili su neke trojke, a mi uradili što treba. Bilo je, međutim, više naših grešaka...", kazao je Repeša.

Hrvatski trener je nakon meča u Beogradu govorio o "atmosferi linča". Što se tiće atmosfere u Podgorici rekao je:

"Ako je bilo ko uvrijeđen, povrijeđen na bilo kojim način, bilo čim - lično se izvinjavam. Mislim da je to sa moje strane korektno. Ne znam šta da radim, da uzmem pištolj i ubijem se, ili pobjegnem od svih vas. Mislim da atmosfera nije bila ni blizu onoga što je bilo u Beogradu", rekao je Repeša.

Četvrta utakmica je u petak od 19 sati...

"Sada više nema nepoznanica, neke situacije, kao sa tri spoljnja igrača i Fajeom na petici, moramo bolje da prepoznajemo i kažnjavamo... Ali svi se poznajemo, da li će neko iskočiti, kao Rivers u prvom dijelu, vidjećemo", rekao je Repeša.

Bonus video: