Repeša: Mučili smo se, ali nemam zamjerke na pristup i energiju; Klark? Ne sviđa mi se njegov govor tijela

"Nema laganog rivala. Krka je dobila i nas, i Cedevitu, i Partizan... Kada neko igra za Partizan, Zvezdu, Budućnost onda je superstar, kada je, recimo, u Krki - onda nije. E pa, to nije tako. Dašić je sada u Zadru, a bio je u Realu, Rimu... Kada će neki igrač Budućnosti poći u Real", kazao je Repeša
5981 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 04.03.2019. 23:39h

Košarkaši Budućnost Volija pobijedili su Zadar u 20. kolu ABA lige - 75:69, u prilično blijedom izdanju.

Jasmin Repeša nije bio nezadovoljan.

"Izuzetno teška utakmica sa rivalom koji je igrao sa tri-četiri visoka igrača. Mučili smo se, ali na pristup, zalaganje i energiju nemam baš nikakvu zamjerku. Oni rasterećeni, mi pod pritiskom od greške... Kad se nešto mora, to je omča za vratom. Nisam nezadovoljan, nije bila posebno gledljiva utakmica, ali ponavljam - želja, volja i htjenje su prisutni, što je publika prepoznala i bodrila nas najjače kada se odlučivalo", kazao je Repeša.

Nikola Ivanović se vratio u tim, ali nije igrao.

"Planirao sam da ga uvedem, ali nisam mogao u ovakvoj utakmici. Da je bilo drugačije igrao bih. Moja odluka je bila da ne napravimo nešto još gore. Najvažnije je da se oporavio", kazao je Repeša.

Noris Kol i Koti Klark nisu bili u sastavu.

"Kol nije trenirao juče, a kada nije trenirao, onda je logično da ne igra. Kod Kotija mi se nije svidio govor tijela u posljednje vrijeme. Neću da govorim o kvalitetu, za mene je davanje cijelog sebe najvažnije. To mi hoćemo, takav imidž hoćemo da gradimo u klubu, jer je klub iznad svega", kazao je Repeša, naglasivši da mu se nisu svidjele tri situacije...

"Po jedan prebrzi šut Popovića, Bitadzea i Seada Šehovića. Odmah sam tražio tajm-aute i pravio izmjene", kazao je on.

Budućnost još vjeruje da može do drugog mjesta, nakon poraza Cedevite od Krke.

"Kako bude biće. Mi gledamo samo sebe. Od kada sam ovdje izgubili smo od Partizana u utakmici koju nam je poremetila povreda Bitadzea, pa smo igrali sa Klarkom na petici, a to ne treniramo... Nema laganog rivala. Krka je dobila i nas, i Cedevitu, i Partizan... Kada neko igra za Partizan, Zvezdu, Budućnost onda je superstar, kada je, recimo, u Krki - onda nije. E pa, to nije tako. Dašić je sada u Zadru, a bio je u Realu, Rimu... Kada će neki igrač Budućnosti poći u Real", kazao je Repeša.

Zadar se hrabro borio u Morači.

"Budućnost je imala petlju da egal utakmicu privede kraju u svoju korist. Budućnost je dominantna u odnosu na nas, ali mi smo pokazali karakter. Borili smo se, presudile su neke sitnice, izgubljene lopte... Trebao nam je neki lagani poen, neki skok, kontra da se meč okrene u našu korist. Ali, sport je takav, čestitke Budućnosti na pobjedi", rekao je trener Ante Nazor.

Bonus video: