Repeša: Sa ovakvom igrom teško možemo do kraja, sa ovakvom koncentracijom - još teže

"Nikako ne umanjujem igru Partizana, ali po onome što mi imamo u sastavu moramo da odigramo mnogo, mnogo kvalitetnije, nego večeras" , rekao je Repeša
6368 pregleda 16 komentar(a)
Jasmin Repeša, Foto: Savo Prelević
Jasmin Repeša, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.02.2019. 21:35h

Trener Budućnost Volija Jasmin Repeša razočaran je igrom svog tima u duelu sa Partizanom, nakon koga je šampion pao na četvrto mjesto na tabeli ABA lige.

"Plavi" su poraženi u "Pioniru" 76:67.

„Mislim da smo u prvom dijelu imali sjajan rezultat s obzirom na sve što se događalo. Naš nivo koncentracije je bio izuzetno nizak da bi se odigrala dobra utakmica u ovakvom ambijentu. Morao sam, recimo, da zovem tajm-aut, kako bi dva plejmejkera prepoznali da su pogriješili u preuzimanju viskoh igrača, odnosno da ne udvajaju Lendejla, već Jankovića", rekao je Repeša.

"Nikako ne umanjujem igru Partizana, ali po onome što mi imamo u sastavu moramo da odigramo mnogo, mnogo kvalitetnije, nego večeras".

Partizan ga, kaže, nije iznenadio.

"Nisam vidio ništa novo u igri Partizana od onoga što sam znao ranije, sve je bilo u okviru onoga što su do sada igrali. Sramota je tražiti alibi, ali kontrola obruča sa Bitadzeom i bez njega nije ista. Međutim, mi moramo da prepoznamo ko šta može da napravi, kao u slučaju Renfroa, koji nas je probio dva puta na karakterističan način, u važnim trenucima", rekao je Repeša.

Na pitanje šta je cilj Budućnosti u plej-ofu, odgovorio je:

"Naš prvi cilj je da popravimo igru i da idemo do kraja. Sa ovakvom igrom to će biti teško, sa oakvom koncentracijom još teže. Kod sedam razlike u finišu nismo faulirali Jankovića, koji je najslabiji izvođač bacanja, pa da probamo da možda sačuvamo plus četiri iz prvog meča. To govori kakvu smo koncentraciju imali", rekao je Repeša.

Bonus video: