Rimac: Teško je igrati protiv ovakve Budućnosti i u ovakvoj atmosferi

"Postavili su se jako čvrsto, fizički dobro, kad igra na taj način jako je teško igrati protiv njih, pogotovo na ovakvom terenu i uz ovakvu publiku", rekao je Rimac
8008 pregleda 2 komentar(a)
Navijači Budućnosti, Foto: Savo Prelević, Savo Prelević
Navijači Budućnosti, Foto: Savo Prelević, Savo Prelević
Ažurirano: 31.03.2019. 22:25h

Trener Cedevite Slaven Rimac kazao je nakon poraza njegovog tima od Budućnosti u Podgorici 87:72 u revanšu polufinala plej-ofa ABA lige da je važnost meča uticala da oba tima budu nervozna.

"Utakmica čvrsta od prvog minuta, nervoza sa obje strane, a utisak je da je Budućnost prije nas ušla u pozitivan ritam. Postavili su se jako čvrsto, fizički dobro, kad igra na taj način jako je teško igrati protiv njih, pogotovo na ovakvom terenu i uz ovakvu publiku. Ne mogu da budem nezadovoljan, u četvrtom periodu oduprijeli smo se naletu smanjili na tri. Kol je zatim pogodio, a u ovakvim utakmicama takvi poeni daju krila", rekao je Rimac.

Danilo Nikolić (ni)je bio iznenađenje u startnoj postavi.

"Nije to bio iznenađenje, spremali smo se, ali smo u nekim situacijama loše odbrambeno reagovali. On je odigrao jako dobru protiv Barselone, ima kvalitet šuta, a mi nismo bili dovoljno agresivni. Kaznio nas je", kazao je Rimac.

Bonus video: